Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Παρουσιάστηκε η επίσημη φανέλα του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης!

Παρουσιάστηκε η επίσημη φανέλα του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης!

Την παρουσίαση της επίσημης εμφάνισης για την φετινή χρονιά έκανε ο όμιλος τένις της ΑΕΚ Τρίπολης στο Αρχοντικό Καλτεζιώτη. Σε μια γιορτή άξια του ονόματος του συλλόγου και με την παρουσία όλης της αγωνιστικής ομάδας του ομίλου, η ΑΕΚ Τρίπολης παρουσίασε την φετινή επετειακή της φανέλα, τιμώντας τον μεγάλο της χορηγό το κοσμηματοπωλείο “Μπαντούνας Ρολόι – Κόσμημα”.

Το κοσμηματοπωλείο του κ. Μπαντούνα κλείνει την φετινή χρονιά 50 χρόνια λειτουργίας και η φετινή φανέλα του ομίλου έχει ιδιαίτερη σχεδίαση και χρώμα, επιμελημένη ειδικά για την συγκεκριμένη χρονιά. Η εν λόγο εμφάνιση για πρώτη φορά θα αποτελεί την αγωνιστική εμφάνιση και των ενηλίκων μας, οι οποίοι θα αγωνίζονται αυτή τη χρονιά στα open τουρνουά ανά την Ελλάδα.

Την εκδήλωση του Summer Opening Kids Party άνοιξε ο Πρόεδρος του Συλλόγου της ΑΕΚ Τρίπολης ο κ. Βαλασόπουλος, ο οποίος με ένα σύντομο χαιρετισμό καλωσόρισε όλους όσους αποδέχτηκαν την πρόσκληση μας να παραβρεθούν στην καλοκαιρινή γιορτή. Στην συνέχεια ο κ. Κοσμίδης, ως πρώην Έφορος του τμήματος, που για μια ακόμη φορά δέχτηκε να μας φιλοξενήσει στις υπέροχες εγκαταστάσεις της πισίνας του Αρχοντικού Καλτεζιώτη, αναφέρθηκε στις δράσεις του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης, που μέχρι τώρα έχουν λάβει χώρα στο Αρχοντικό, αλλά και στις επόμενες εκδηλώσεις, που έχουν προγραμματιστεί στο εν λόγο χώρο , από την ΑΕΚ Τρίπολης. Αμέσως μετά ο μεγάλος χορηγός του ομίλου μας ο κ. Νίκος Μπαντούνας χαιρέτισε την εκδήλωση και ευχήθηκε η φετινή χρονιά να είναι το ίδιο επιτυχημένη, όσο και οι προηγούμενες, και η καινούρια φανέλα να φέρει στον όμιλο περισσότερες από κάθε χρονιά διακρίσεις. Τον λόγο, εν συνεχεία, πήρε ο διευθυντής της ΑΕΚ Τρίπολης κ. Παπαδόπουλος, όπου ανακοίνωσε, τόσο την έναρξη του καλοκαιρινού camp της ΑΕΚ, όσο και τις επιτυχίες της αγωνιστικής μας ομάδας από τις αρχές του Ιανουαρίου, έως και σήμερα. Ακολούθως έγιναν οι απονομές του εσωτερικού πρωταθλήματος διπλών όλων των κατηγοριών των junior με την ονομασία “Game Of Thrones 2019”.

Τις απονομές έκαναν παλιά και νέα μέλη της διοίκησης του ομίλου. Από μέρους της διοίκησης το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν ο Αντιπρόεδρος κ. Καγιάννης, η Έφορος του ομίλου κ. Θεοφιλοπούλου, ο Υπ. του τμήματος ποδηλασίας κ. Φαρφαράς και ο έφορος του ποδοσφαίρου κ. Νίκου. Πλούσιος μπουφές μετά το πέρας της εκδήλωσης περίμενε όλους όσους παρευρέθησαν στο Αρχοντικό Καλτεζιώτη προσφορά του catering HUNGRY. Στην συνέχεια η πισίνα πήρε φωτιά με βουτιές και διάφορα παιχνίδια απ όσους ήθελαν να απολαύσουν ένα υπέροχο Κυριακάτικο μπάνιο. 

Την φωτογραφική κάλυψη της εκδήλωσης είχε το Φωτογραφείο του κ. Γιάννη Αλειφερόπουλου, απο όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν περισσότερες φωτογραφίες. Την μουσική επιμέλεια της ημέρας είχε ο Dj Μπάμπης Μοσχόπουλος, ο οποίος μας ταξίδεψε με τις υπέροχες μουσικές του επιλογές, μέχρι αργά το απόγευμα.

Η διοίκηση και η προπονητική ομάδα του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης εύχονται, τόσο στα παιδιά της ακαδημίας, όσο και σε αυτά της αγωνιστικής ομάδας καλό υπόλοιπο καλοκαιριού και καλή επιτυχία σε όλους όσους θα αγωνίζονται ανάμεσα στις καλοκαιρινές τους διακοπές.  

Περισσότερες φωτογραφίες από την εκδήλωση μπορείτε να δείτε στην επίσημη σελίδα του ομίλου μας στο FB ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...