Φίλαθλοι του Αστέρα επιτέθηκαν φραστικά σε Αρκάδες δημοσιογράφους χθες στο ΟΑΚΑ

Ένα απαράδεκτο περιστατικό συνέβη το βράδυ του Σαββάτου, στο ΟΑΚΑ, όταν κάποιοι μεμονωμένοι φίλαθλοι της ομάδας του Αστέρας επέλεξαν να «βγάλουν τα νεύρα τους» πάνω σε δημοσιογράφους της Αρκαδίας που είχαν πάει στο Ολυμπιακό Στάδιο για να καλύψουν τον αγώνα.
Αντί λοιπόν τα νεύρα της στιγμής να έχουν αποδέκτες εκείνους που ευθύνονται για το χθεσινό έγκλημα εις βάρος του Αστέρα, τελικά την «πλήρωσαν» κάποιοι εκπρόσωποι του Τύπου από την Αρκαδία που σε τίποτα δεν έφταιγαν.
Κάποια στιγμή λοιπόν ορισμένοι «θερμόαιμοι» που καμία δικαιολογία δεν έχουν άρχισαν να βρίζουν δημοσιογράφους και να πετούν μπουκάλια με νερό και αναψυκτικά προς το χώρο που κάθονταν οι εκπρόσωποι του Τύπου.
Αποτέλεσμα ήταν να υπάρξει μεγάλη ένταση και ευτυχώς που υπήρχε απόσταση ανάμεσα στις δύο πλευρές.
Πρέπει να σημειωθεί ότι η ρίψη νερών προκάλεσε ζημιά σε μηχανήματα δημοσιογράφων.
Για το περιστατικό, υπάρχει και βίντεο, το οποίο δεν αποκλείεται να έρθει στη δημοσιότητα το επόμενο διάστημα.