Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Νίκη ... πρόκριση για τον Αστέρα στο Κύπελλο - Σκόραρε πάλι ο Τασουλής! (vd)

Νίκη ... πρόκριση για τον Αστέρα στο Κύπελλο - Σκόραρε πάλι ο Τασουλής! (vd)

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ επικράτησε εκτός έδρας του Πλατανιά με 1-0, για την 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας 2019-2020. Η ρεβάνς για την πρόκριση στους "16" θα διεξαχθεί στην Τρίπολη. 

Το γκολ της νίκης για του Αρκάδες πέτυχε ο Χρίστος Τασουλής και πάλι με εκπληκτικό σουτ, μετά τα δύο γκολ που είχε πετύχει στον αγώνα πρωταθλήματος με την Λαμία. 

Στο πρώτο ημίχρονο ο ΑΣΤΕΡΑΣ απείλησε στο 13' με την κεφαλιά του Jauregi, την οποία απομάκρυνε με πολύ μεγάλη δυσκολία ο αντίπαλος τερματοφύλακας. Το ίδιο έκανε στο σουτ του Crespi στο 19', ενώ στο 38' στη σέντρα του Κώτσιρα δεν κατάφεραν να βρουν την μπάλα Jauregi, Crpesi και Sito. 

Στο ίδιο διάστημα ο Μιχαήλ έκανε τρεις επεμβάσεις, η μία εντυπωσιακή στο 23ο λεπτό. Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με το εκπληκτικό γκολ του Τασουλή, στο 51ο λεπτό. Με αριστερό σουτ στο δεξί γάμα της εστίας του Πλατανιά. 

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ διαχιερίστηκε το υπέρ του αποτέλεσμα μέχρι το τέλος, με τον Μιχαήλ να κρατάει το 1-0 σε τετ α τετ στο 79ο λεπτό.

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

Μιχαήλ, Κώτσιρας (76' Riera), Παναγιώτου, Αντζουλάς, Πασαλίδης, Bellocq, Iglesias (17' Τασουλής), Borja Fernandez, Santonja - Sito, Crespi 65' Δουβίκας), Jauregi

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...