Menu
RSS
Τρίτη, 16/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

"Έφυγε" από τη ζωή ο άνθρωπος που πρωτοστάτησε στην επανίδρυση του Ορχομενού Λεβιδίου

"Έφυγε" από τη ζωή ο άνθρωπος που πρωτοστάτησε στην επανίδρυση του Ορχομενού Λεβιδίου

Στα τέλη της δεκαετίας του 70 μερικοί ρομαντικοί του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού επανιδρύουν τον ΣΣΑ Ορχομενός Λεβιδίου. Ανάμεσα τους και ένας νεαρός από το Πέραμα (πρώην παίχτης του Περαμαϊκού) που είχε τοποθετηθεί ως αγροτικός ιατρός στο Λεβίδι. Ο Πέτρος Περιμένης πρωτοστατεί στην δημιουργία της ποδοσφαιρικής ομάδας, συμμετέχει και ως ποδοσφαιριστής σε αυτή και το όνομα του μνημονεύετε μέχρι σήμερα στο τόπο μας. "Την ομάδα την ίδρυσαν ο ...., ο........ και ο γιατρός ο Πέτρος Περιμένης.
Ο σύλλογος θέλησε πέρσι να τον τιμήσει για την προσφορά του, όμως προσωπικοί λόγοι δεν του επέτρεψαν να παρευρεθεί στην τελετή.
Από χθές ο Πέτρος Περιμένης καθηγητής Ουρολογίας, του Πανεπιστημίου Πατρών και Διευθυντής της Ουρολογικής Κλινικής του ΠΓΝΠ δεν είναι πια μαζί μας. Απεβίωσε σε ηλικία 67 ετών και το κείμενο αυτό είναι ελάχιστο φόρος τιμής στην μνήμη του και την προσφορά του στον σύλλογο και στο Λεβίδι. Να τον θυμηθούν οι παλαιότεροι και να γνωρίσουν οι νεότεροι.
Σ' ευχαριστούμε...

ΥΣ. Στην φωτό ο Πετρος Περιμένης, όρθιος 2ος από αριστερά, σε μια από τις πρώτες εμφανίσεις της ομάδας στο παλιό γήπεδο του Άστρους.

Σύλλογος Σωματικής Αγωγής '' Ορχομενός Λεβιδίου ''

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...