Menu
RSS
Δευτέρα, 29/09/2025
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

SDNA: "Πιθανή αναβολή στο Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΚ, για λόγους ασφαλείας"!

SDNA: "Πιθανή αναβολή στο Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΚ, για λόγους ασφαλείας"!
Με απόφαση του Λευτέρη Αυγενάκη φαίνεται πως θα αναβληθεί ο αυριανός αγώνας Κυπέλλου ανάμεσα στον Αστέρα Τρίπολης και την ΑΕΚ λόγω του φόβου για συνάντηση οπαδών της «Ένωσης» με αυτούς του Ολυμπιακού, που παίζει στην Καλαμάτα.

Το SDNA αποκαλύπτει ότι πρόθεση του υφυπουργού αθλητισμού είναι να μην διεξαχθεί η προγραμματισμένη για αύριο αναμέτρηση για την φάση των «16» του Κυπέλλου στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» για λόγους ασφαλείας. 

Σημειώνεται, μάλιστα, ότι τόσο η «Ένωση» όσο και οι Αρκάδες δεν είναι αρνητικοί στην αναβολή, καθώς ειδικά για τους φιλοξενούμενους προέχει το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ την προσεχή Κυριακή στην Τούμπα για το πρωτάθλημα.  

Το SDNA, σχετικά με αυτό το θέμα, αποκαλύπτει την επιστολή του Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή της Πελοποννήσου προς τον υφυπουργό Αθλητισμού με την οποία ζητεί την αναβολή και τη χρονική μετάθεση ενός εκ των δύο αγώνων, υποστηρίζοντας ότι σε γνώση της αστυνομίας υπάρχουν πληροφορίες που αναφέρουν ότι «ικανός αριθμός οπαδών της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού, που θα μεταβούν την ίδια ημέρα σε Τρίπολη και Καλαμάτα αντίστοιχα, σχεδιάζουν να συμπλακούν στην Εθνική οδό ή σε άλλο μέρος, όπως είχε επαναληφθεί στον περασμένο Απρίλιο στα διόδια Τραγάνας της Εθνικής Οδού».

sdna.gr

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...