Menu
RSS
Τετάρτη, 24/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

"Έφυγε" από τη ζωή η Ρενάτα | Η φίλαθλος του Πανιωνίου που ένωσε όλους τους οπαδούς (εικόνες)

"Έφυγε" από τη ζωή η Ρενάτα | Η φίλαθλος του Πανιωνίου που ένωσε όλους τους οπαδούς (εικόνες)

Εφυγε από τη ζωή την Κυριακή (12/1), έπειτα από μεγάλη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο, η Ρενάτα, η γνωστή φίλη του Πανιωνίου, η οποία είχε συγκινήσει το πανελλήνιο. Η απώλεια της Ρενάτας Λαζάρου σκόρπισε θλίψη στην οικογένεια του Πανιωνίου αλλά και του ελληνικού ποδοσφαίρου γενικότερα καθώς η ιστορία της και ο αξιοπρεπής αγώνας που έδωσε για να κρατηθεί στη ζωή, είχε κατορθώσει το... ακατόρθωτο, να ενώσει τους οπαδούς όλων των ομάδων.

Η Ρενάτα, που ήταν μέλος των οργανωμένων οπαδών του Πανιωνίου, «Πάνθηρες», έγινε σύνθημα σε όλα τα γήπεδα της χώρας, το όνομά της γράφτηκε σε πανό με διαφορετική απόχρωση, η δύναμη ψυχής της γκρέμισε τα οπαδικά τείχη και τον τυφλό φανατισμό. Και η ίδια το φώναζε: «Απλά πρέπει κάποιοι άνθρωποι να καταλάβουν ότι οι οπαδοί δεν είμαστε αυτά τα κωλόπαιδα που νοµίζουν. Είµαστε αλληλέγγυοι. Μαζί στη ζωή, απέναντι στα γήπεδα. Οι οπαδοί είµαστε ροµαντικοί άνθρωποι» είχε δηλώσει στο ΕΘΝΟΣΠΟΡ πριν από εννέα μήνες, όταν είχε βγει νικήτρια στην πρώτη μάχη με τον καρκίνο, σκορπίζοντας χαρά και αισιοδοξία. Είχε συγκινήσει τότε όταν είχε γράψει στο Facebook «γρίπη περνάω».

Ηδη στα γήπεδα όλης της χώρας, οπαδοί όλων των ομάδων, όλων των κατηγοριών, αποχαιρετούν τη Ρενάτα, όπως την είχαν στηρίξει στο μεγάλο αγώνα που έδινε το προηγούμενο διάστημα. Οι φίλοι των Τρικάλων κρέμασαν ένα πανό με το μήνυμα: «Συνέχισε να τραγουδάς στα πέταλα του ουρανού. Αντίο Ρενάτα».

2812331_1.jpg

Σύσσωμη η οικογένεια του Πανιωνίου αποχαιρέτησε τη Ρενάτα. Η ΠΑΕ και η ΚΑΕ Πανιώνιος, ο Ερασιτέχνης, οι παλαίμαχοι του συλλόγου και οι οπαδοί είπαν το δικό τους αντίο. «Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της Ρενάτας Λαζάρου. Καλό ταξίδι» έγραψε η ΠΑΕ..

Η ΚΑΕ Πανιώνιος ανέφερε: «Η ΚΑΕ Πανιώνιος Su Casa εκφράζει την βαθύτατη θλίψη της για τον χαμό της πολυαγαπημένης μας Ρενάτας! Η Ρενάτα πάλεψε με την επάρατη νόσο, αλλά δεν μπόρεσε να κερδίσει αυτή την άνιση μάχη, βυθίζοντας στο πένθος όλη την οικογένεια του Πανιωνίου. Συλλυπητήρια στην οικογένειά και στους οικείους της. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει».

renat.jpg

Η συλλυπητήρια ανακοίνωση των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Πανιωνίου αναφέρει τα εξής: «Ο σύνδεσμος παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Πανιωνίου εκφράζει τη βαθιά του θλίψη για έναν δικό του άνθρωπο τη Ρενάτα Λαζάρου μια φίλαθλο που έδωσε ό,τι καλύτερο είχε σε αυτό που αγαπούσε, την ομάδα της καρδιάς της τον Πανιωνίο. Εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη που έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή από την επάρατη νόσο. Πάλεψε με όλη την δύναμη που είχε μέσα της αλλά δεν τα κατάφερε. Θα σε θυμόμαστε για πάντα Ρενάτα Λαζάρου, θα είσαι μέσα στην καρδιά μας για πάντα, καλό παράδεισο να έχεις»...

renata_2.jpg

 Ο Ερασιτέχνης Πανιώνιος έγραψε για τη Ρενάτα: «Το Δ.Σ. του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ.Σ. εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια για το χαμό της Ρενάτας Λαζάρου. Καλό της ταξίδι...».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...