Menu
RSS
Πέμπτη, 02/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

«Εμφύλιος» (;) μεταξύ των φιλάθλων του Αστέρα

«Εμφύλιος» (;) μεταξύ των φιλάθλων του Αστέρα

Η υπερασπιστική γραμμή την οποία φαίνεται ότι ακολούθησε η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης υπέρ της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, μέσω της κατάθεσής της τις προηγούμενες μέρες, για το θέμα που προέκυψε από την κατάθεση αγωγής έκπτωσης ενώπιον του τακτικού πολιτικού δικαστηρίου Αθηνών από τις ΕΠΣ Κιλκίς και Ηρακλείου, με αίτημα τον ορισμό προσωρινής διοίκησης από το Δικαστήριο,

έχουν προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις στον τοπικό χώρο, σύμφωνα με ρεπορτάζ του www.contraepithesi.gr. Συγκεκριμένα αντιδράσεις που έχουν εκδηλωθεί από τους οργανωμένους φιλάθλους του Αστέρα Τρίπολης και τους φιλάθλους, που το τελευταίο διάστημα βρίσκονται διαρκώς στο πλευρά της ομάδας αναφορικά με τις επίσημες αγωνιστικές της υποχρεώσεις.

Οι πρώτες αντιδράσεις εκδηλώθηκαν από σημαντική μερίδα φιλάθλων που δεν έκρυψαν τη δυσαρέσκειά τους για την κίνηση της ΠΑΕ Αστέρας να καταθέσει υπέρ της ΕΠΟ για το δικαστικό θέμα που προέκυψε τις τελευταίες ημέρες. Εκδηλώσεις δυσαρέσκειας που κάνουν αισθητή την παρουσία τους στα ποδοσφαιρικά στέκια, αλλά και σε σελίδες στα social media (σ.σ. facebook, twitter, κ.α.). Κι όλο αυτό γιατί πολλοί κρίνουν ότι η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης με την υπερασπιστική γραμμή που ακολούθησε έδωσε τέλος και άλλαξε «πολιτική» και πάλι μετά τα όσα είχαν προηγηθεί και εκτυλιχτεί στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδος της 11ης Μαΐου 2013.

Οι οργανωμένοι φίλοι του Αστέρα και ο σύνδεσμος ASTERAS FANS, εκφράζοντας επίσημα τη θέση τους μέσα από σχετική ανακοίνωση, διαφώνησαν ανοιχτά με τις όποιες αντιδράσεις δυσαρέσκειας, υπερασπιζόμενοι τις επιλογές της διοίκησης της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης. Θεωρώντας μ’ αυτό τον τρόπο ότι οι ενέργειες των ανθρώπων του συλλόγου κινούνται παράλληλα με τα συμφέρον της ομάδας και το καλό της. Κι αυτό γιατί σε περίπτωση μη υπερασπιστικής γραμμής υπέρ της ΕΠΟ από την ΠΑΕ Αστέρας, θα έθετε σε ορατό κίνδυνο την Ευρωπαϊκή συμμετοχή της ομάδας την προσεχή αγωνιστική περίοδο.

Η ανακοίνωση των ASTERAS FANS, αλλά και δηλώσεις των ιδιοκτητών της ΠΑΕ Αστέρας σε τοπικά και όχι μόνο Μέσα, που δικαιολόγησαν κατά κάποιο τρόπο τη συγκεκριμένη θέση της ΠΑΕ Αστέρας στην δικαστική διαμάχη ΕΠΟ και των ΕΠΣ Κιλκίς και Ηρακλείου πάντως, δεν φαίνεται να έχουν μεταπείσει την άποψη αρκετών φίλων του Αρκαδικού συλλόγου. Οι διαφορετικές απόψεις για το θέμα αυτό και η διχογνωμία ανάμεσα στους πιο ενεργούς και οργανωμένους φιλάθλους συνεχίζεται και το θέμα είναι κατά πόσο θα συνεχιστεί αυτή η «αντιπαράθεση» και αν στο άμεσο μέλλον μπορεί να έχει επιπτώσεις στη γενικότερη συστράτευση των φιλάθλων στο πλευρό της ομάδας.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...