Menu
RSS
Σάββατο, 27/09/2025
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Σέντρα στη Σούπερ Λίγκα στις 6-7 Ιουνίου

Σέντρα στη Σούπερ Λίγκα στις 6-7 Ιουνίου

Η αντίστροφη μέτρηση για την επανέναρξη του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ έχει αρχίσει.

 

Πιθανότερη ημερομηνία σέντρας στα πλέι οφ και πλέι άουτ είναι το διήμερο 6-7 Ιουνίου, όπως έγραψε και η πορτογαλική 'A Bola', και θα οριστικοποιηθεί τη Δευτέρα 18/5 το μεσημέρι, όταν  έχει προγραμματιστεί διοικητικό  συμβούλιο στον Συνεταιρισμό, με τηλεδιάσκεψη.

Οι προπονήσεις που αυτή τη στιγμή γίνονται μόνο σε ατομικό επίπεδο, σύντομα θα διεξάγονται με όλους τους παίκτες και όχι σε γκρουπ. Η έναρξη τους μάλιστα, θα γίνει στις αρχές της εβδομάδας αφού προηγουμένως εκδοθεί την Κυριακή 17/5 η Κοινή Υπουργική Απόφαση. Οι υγειονομικές αρχές άναψαν τελικά το πράσινο φως αν και αρχικά υπήρχε η άποψη ότι το διάστημα των δύο εβδομάδων με ατομικές προπονήσεις που έχει μεσολαβήσει, είναι μικρό.

 

Πότε όμως θα ολοκληρωθούν οι αγώνες; Η απάντηση είναι ότι θα εξαρτηθεί από το αν θα υπάρξουν κρούσματα κορωνοϊου. Ο προγραμματισμός αναφέρει φινάλε στις 19 Ιουλίου, ώστε να διεξαχθεί και ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας ενώ όλοι οι αγώνες θα διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών.

Το μεγάλο ερωτηματικό που αφορά στο τι θα γίνει σε περίπτωση που παρουσιαστεί κρούσμα κορωνοϊού σε μία ομάδα, απαντήθηκε από τις υγειονομικές αρχές.

 

Σύμφωνα με το σχέδιο που έχει εκπονηθεί, ο ασθενής ποδοσφαιριστής θα μπαίνει σε κατ’ οίκον καραντίνα για 14 ημέρες ενώ όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές της ομάδας θα μπαίνουν σε απομόνωση 5 ημερών σε ξενοδοχείο ή σε ξενώνες προπονητικού κέντρου, όπου και θα προπονούνται ατομικά. Σε αυτούς, θα γίνει διπλό τεστ, την 3η και την 5η μέρα της καραντίνας.

Η πενθήμερη καραντίνα όμως, όλης της ομάδας, αυτόματα συνεπάγεται και αναβολή του επόμενου αγώνα από τη στιγμή που τα παιχνίδια θα διεξάγονται ανά τρεις ημέρες.

sdna.gr

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...