Menu
RSS
Τετάρτη, 24/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

«Άκαρπη» η νέα Γενική Συνέλευση του Παναρκαδικού

«Άκαρπη» η νέα Γενική Συνέλευση του Παναρκαδικού

ΦΩΤΟ: ALEX*F SPORTS IMAGES.

Το βράδυ της Τετάρτης 03/06 διεξήχθη η Γενική Συνέλευση του Παναρκαδικού ΑΟ με εξασφάλιση της απαιτούμενης απαρτίας βάσει του καταστατικού. Μια Γενική Συνέλευση στην οποία πραγματοποιήθηκε και εγκρίθηκε ομόφωνα ο Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός, αλλά αποδείχθηκε άκαρπη η διαδικασία κατάθεσης υποψηφιοτήτων για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου. Το αποτέλεσμα της αποψινής Γενικής Συνέλευσης ήταν η εκ νέου αναβολή για την προσεχή Τετάρτη, 10 Ιουνίου 2020 με την ελπίδα να υπάρξουν υποψηφιότητες και να κινηθούν οι διαδικασίες για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου.

Η πραγματικότητα είναι ότι στον ορίζοντα και πάλι διαφαίνεται αβεβαιότητα για την επόμενη μέρα του Παναρκαδικού σε διοικητικό επίπεδο. Ωστόσο πρέπει να τονιστεί ότι ο Διοικητικός και Οικονομικός απολογισμός βάσει των όσων ειπώθηκαν από τους κ.κ. Βασίλη Κωστόπουλο και Ιωάννη Αγγελάκο, «έκλεισαν» με θετικό πρόσημο. Στον διοικητικό απολογισμό που έγινε ο κ. Κωστόπουλος έκανε αναφορά στις αντιξοότητες και στον τρόπο που ξεκίνησε η μέχρι σήμερα διοίκηση τη θητεία της πριν δύο χρόνια.

Έγινε λόγος για την στήριξη που δέχθηκε ο Παναρκαδικός εξασφαλίζοντας έσοδα που διασφάλισαν μια βιωσιμότητα στο σύλλογο, με την έννοια ότι αυτή τη στιγμή η ομάδα ουσιαστικά δεν χρωστάει σε κανέναν. Για την ακρίβεια τονίστηκε ότι υπάρχει μια μικρή εκκρεμότητα 5250 ευρώ που σε συνδυασμό με την επιχορήγηση (5000 ευρώ) που θα ληφθεί από το Δήμο και έχει εγκριθεί από την Οικονομική Επιτροπή, αλλά και τα 1000 ευρώ από το Ίδρυμα Σχίζα, ο σύλλογος δεν έχει αρνητικό πρόσημο.

Παράλληλα τονίστηκε ότι ο Παναρκαδικός τη δεδομένη στιγμή έχει εξασφαλισμένη Φορολογική και Ασφαλιστική Ενημερότητα, διασφαλίζοντας έναν «καθαρό» σύλλογο στη νέα Διοίκηση. Τα μέλη της σημερινής διοίκησης τόνισε ότι αυτή δούλεψε πολύ προσεκτικά για το καλό του συλλόγου, εξασφαλίζοντας ένα μπάτζετ που επέτρεπε στην ομάδα να κατέβει αξιοπρεπώς στη Γ’ Εθνική παρουσιάζοντας ένα ανταγωνιστικό «πρόσωπο». Έγινε αναφορά στην ουσιαστική συμβουλή του φίλαθλου κόσμου της ομάδας, ούτως ώστε να μπορεί να επιβιώνει.

Στα επιπλέον της συζήτησης ο κ. Κωστόπουλος εισηγήθηκε να μείνουν ελεύθεροι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας που δεν είναι από την Αρκαδία και απαριθμούν 6-7 αθλητές, με τη διοίκηση να διασφαλίζει αυτή τη στιγμή ένα σύνολο 13-14 δελτίων από ντόπιους παίκτες συν δύο δελτία παικτών που επιστρέφουν μετά από δανεισμό.

Τέλος στη διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για το διοικητικό συμβούλιο, δεν υπήρξε δήλωση από κανένα μέλος, με αποτέλεσμα να αποβεί άκαρπη η συγκρότηση λίστας υποψηφίων που θα απέφερε και τις αρχαιρεσίες για νέο Διοικητικό Συμβούλιο.

Πηγή: http://www.drt915.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...