Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Το Tripolis Sports Camp στις εγκαταστάσεις της "Ζωοδόχου Πηγής"  

Το Tripolis Sports Camp στις εγκαταστάσεις της "Ζωοδόχου Πηγής"  

Σε μια μεγάλη υγειονομική αλλαγή αναφορικά με τις εξωγηπεδικές εγκαταστάσεις προχώρησε η οργανωτική επιτροπή του Tripolis Sports Camp για το 2020.  Τα υγειονομικά πρωτόκολλα σχετικά με τους νέους κανόνες λειτουργίας των αθλητικών camp είναι αρκετά αυστηρά οδηγώντας τις διοικήσεις της ΑΕΚ Τρίπολης και του ΚΟΑ Τρίπολης να πάρουν έκτακτα μέτρα, ώστε οι μικροί μας κατασκηνωτές να έχουν την απαιτούμενη ασφάλεια κατά την διαμονή τους στους κλειστούς χώρους τις μεσημεριανές ώρες.

Πιο συγκεκριμένα την φετινή χρονιά το Tripolis Sports Camp θα χρησιμοποιήσει τις εγκαταστάσεις του παιδικού σταθμού της “Ζωοδόχου Πηγής”  για τις ανάγκες των δραστηριοτήτων που απαιτούν κλειστό χώρο.

To Tripolis Sports Camp ανοίγει πανιά την Δευτέρα 6/7 και θα τηρήσουμε στο έπακρο, τόσο τις εξαγγελίες των Υπουργείων Υγείας και Εργασίας, όσο και τα μέτρα που αφορούν στην παραμονή των μικρών παιδιών σε κλειστούς χώρους. Ευχαριστούμε τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. Αλέξανδρο, που μας διέθεσε τις πρότυπες αθλητικές εγκαταστάσεις και τις κλειστές αίθουσες της “Ζωοδόχου Πηγής”, οι οποίες πληρούν όλους τους γενικούς κανόνες υγιεινής, όπως αυτοί έχουν αναρτηθεί στον ΕΟΔΥ.

Σας περιμένουμε δίπλα μας για ένα ακόμη πιο όμορφο και ασφαλές αθλητικό καλοκαίρι. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο 6972694448 (Παπαδόπουλος Γεώργιος). 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...