Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ο Δημήτρης Λαλουδάκης νέος προπονητής του Απόλλωνα Τυρού

Ο Δημήτρης Λαλουδάκης νέος προπονητής του Απόλλωνα Τυρού
Σε συμφωνία με τη νέα διοίκηση του Απόλλωνα Τυρού για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας ήρθε ο Δημήτρης Λαλουδάκης.
 
Οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια και έτσι ο έμπειρος προπονητής από τον Τυρό επέστρεψε μετά από 7 χρόνια στην ομάδα της καρδιάς του, καθώς ο Απόλλωνας αποτελεί για Δημήτρη Λαλουδάκη ένα κομμάτι της ζωής του και το εφαλτήριο για την παραπέρα ποδοσφαιρική του αλλά και επαγγελματική εξέλιξη. 
 
Άλλωστε, ως ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα κλήθηκε και αγωνίστηκε στις Εθνικές ομάδες Παίδων και Νέων της χώρας μας.
 
Τα πρώτα ποδοσφαιρικά βήματα του Δημήτρη Λαλουδάκη έγιναν στην ομάδα "Βρασιές" του Αγίου Ανδρέα και στη συνέχεια αγωνίστηκε στον Απόλλωνα.
 
Ο Αθλητικός Σύλλογος Λεωνιδίου (Α.Σ.Λ.) αποτέλεσε το σκαλοπάτι για την μεταγραφή του στον Παναρκαδικό και την Γ' Εθνική. 
 
Μετά τον Παναρκαδικό αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα του Πειραιά (Α' κατηγορία) με τις ομάδες της Καστέλλας και του Αργοναύτη.
 
Απόφοιτος της Γυμναστικής Ακαδημίας (ΤΕΦΑΑ ΑΘΗΝΩΝ) με ειδικότητα ποδοσφαίρου και κάτοχος του διπλώματος προπονητή UEFA-A και καθηγητής φυσικής αγωγής στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση, ο Δημήτρης Λαλουδάκης ξεκίνησε την προπονητική του πορεία στις Ακαδημίες του Πανθυρεατικού (Α.Σ. Άστρους) σαν προπονητής και υπεύθυνος των Ακαδημιών (2008-2013) και παράλληλα προπονητής της Α' ομάδας το 2010.
 
Η ομάδα του Απόλλωνα Τυρού 2013-2014 αποτέλεσε τον επόμενο σταθμό του.
 
Το 2014-2015 ήταν ο προπονητής των μικτών ομάδων Αρκαδίας Παίδων και Νέων
 
Το 2015-2017 ήταν προπονητής στην γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού Λεωνιδίου (Γ' Εθνική) και το 2018 γυμναστής στην γυναικεία ομάδα του Φείδωνα Άργους (Α' Εθνική).
 
Το 2019 ήταν μέλος του προπονητικού  team του Παναργειακού (Γ' Εθνική).
 
Αναλαμβάνοντας τα ηνία της ομάδας του Απόλλωνα για την ποδοσφαιρική σεζόν 2020-2021 έκανε στο Leonidion.gr τις ακόλουθες δηλώσεις:
 
"Θα ήθελα να ευχαριστήσω την νέα διοίκηση του Συλλόγου που με εμπιστεύτηκε και μαζί θα κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια, μια δύσκολη προσπάθεια ομολογουμένως, γιατί η απόφαση της διοίκησης είναι να φτιαχτεί μια ομάδα στην οποία θα αγωνίζονται τα παιδιά της περιοχής μας, η προώθηση στην Α' ομάδα των παιδιών της ακαδημίας που πέρυσι αγωνίζονταν στην παιδική ομάδα του Απόλλωνα, με βασικό στόχο η ομάδα να παραμείνει στην Α' Αρκαδίας.
 
Η απόφασή μου δεν ήταν εύκολη, γιατί υπήρχαν ακόμη δύο προτάσεις αρκετά δελεαστικές. Αποδέχτηκα όμως την πρόταση του Απόλλωνα γιατί είναι η ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας μου και η ομάδα της καρδιάς μου. Στόχος μου είναι να βοηθήσω και εγώ από την πλευρά μου στην προσπάθεια της διοίκησης και να μεταδώσω τις γνώσεις μου στα νέα παιδιά.
 
Με σκληρή δουλειά στο γήπεδο πιστεύω ότι ΟΛΟΙ ΜΑΖI θα πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει για φέτος.
 
Εύχομαι καλή ποδοσφαιρική σεζόν σε όλες τις ομάδες, σε όλους τους ποδοσφαιριστές και σε όλους τους ανθρώπους που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο στην Αρκαδία και όχι μόνο...."
 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...