Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τένις | Hat Trick για τα κορίτσια (Παπαγεωργίου, Χριστοδουλοπούλου, Αποστολίδη) της ΑΕΚ Τρίπολης

Τένις | Hat Trick για τα κορίτσια (Παπαγεωργίου, Χριστοδουλοπούλου, Αποστολίδη) της ΑΕΚ Τρίπολης

Τριπλή αγωνιστική επιτυχία για την ομάδα του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης. Στην κατηγορία των γυναικών d2 οι μικρές αθλήτριες του συλλόγου κατάφεραν να κατακτήσουν και τις τρείς πρώτες θέσεις του τουρνουά του ΟΑ Καλαμάτας. Στην συγκεκριμένη κατηγορία οι αθλήτριες χωρίστηκαν σε ταμπλό round robin και στην τελική φάση έπαιξαν παιχνίδια Knock out κατακτώντας τρείς πρωτιές. Πιο συγκεκριμένα την 1η θέση του τουρνουά κατέλαβε η Αλεξάνδρα Παπαγεωργίου, με 2η την Χριστοδουλοπούλου Πολυτίμη και στην 3η θέση την Αποστολίδη Εύα.

Στο αγωνιστικό πλαίσιο, στην πρώτη φάση των round robin, η Αποστολίδη βρέθηκε στο πρώτο όμιλο και κατέκτησε την 1η θέση κερδίζοντας διαδοχικά και τα 3 παιχνίδια με 2-0 σετ. Στον δεύτερο όμιλο η Παπαγεωργίου βρέθηκε μαζί με την Χριστοδουλοπούλου και τερμάτισε 1η με 2-0 σετ σε όλα τα ματς, ενώ η Χριστοδουλοπούλου τερμάτισε 2η με 1-1 (νίκες – ήττες). Στον γύρο του κυρίως ταμπλό των Knock out, η Χριστοδουλοπούλου αντιμετώπισε επιτυχημένα την Αποστολίδη με 2-1 σετ (64, 26, 11-9), μπαίνοντας στον μεγάλο τελικό. Εκεί πέρασε και η Παπαγεωργίου, η οποία αντιμετώπισε επιτυχημένα την Μαρτσούκου με 2-0 σετ (63 61). Ο μεγάλος τελικός ανάμεσα στα κορίτσια της ΑΕΚ Τρίπολης ήταν συναρπαστικός με ανατροπές και τελική νικήτρια την Παπαγεωργίου Αλεξάνδρα με 2-1 σετ (67, 60, 10-7).

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να δείτε αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα.

Ο όμιλος και η προπονητική ομάδα θα ήθελα να συγχαρούν δημοσίως και τις τρείς αθλήτριες του συλλόγου (Παπαγεωργίου – Χριστοδουλοπούλου – Αποστολίδη) για την τριπλή τους αγωνιστική επιτυχία στο τουρνουά του ΟΑ Καλαμάτας και τους εύχονται καλή αγωνιστική συνέχεια στο τουρνουά του Athlisis Tennis Club την επόμενη εβδομάδα, στην Αργολίδα.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...