Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Στάικος Βεργέτης: "Έτσι ανακάλυψα τον Δουβίκα στην Τρίπολη"!

Στάικος Βεργέτης: "Έτσι ανακάλυψα τον Δουβίκα στην Τρίπολη"!

Ο Τάσος Δουβίκας έχει απασχολεί και τις δύο ομάδες, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Τύπου, και το sportdog μίλησε με τον Στάικο Βεργέτη, τον προπονητή που τον ανέδειξε στον Αστέρα Τρίπολης, για τον νεαρό επιθετικό και το μέλλον του.

"Έτσι ανακάλυψα τον Δουβίκα - Εντυπωσιάστικα από τα..."

 

"Ήταν άνοιξη του 2017 όταν επέστρεψα από την Κύπρο στον Αστέρα και σε ένα παιχνίδι της Κ19 είδα ένα παιδί που μπήκε αλλαγή τα τελευταία 7 λεπτά και αμέσως διαπίστωσα ότι είχε άψογη επαφή με την μπάλα. Ήταν ο Δουβίκας. Μου άρεσαν πολύ οι κινήσεις του με ή χωρίς την μπάλα και την επόμενη μέρα τον πήρα στην προπόνηση της μεγάλης ομάδας", σχολίασε αρχικά ο καλός προπονητής στο sportdog και στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Εντυπωσιάστηκα από τα προσόντα αυτου του παιδιού και τον πήρα στην προετοιμασία στην Αυστρία την επόμενη σεζόν. Είναι μοντέρνος φορ, με δυναμη, ταχύτητα, καλές υποδοχές, ωραία γυρίσματα με την μπάλα και σύντομα θα κάνει το βήμα παραπάνω".

 

"Αυτό είναι το θέμα με τις μεγάλες ομάδες - Φορ περιοχής" - Σε ΠΑΟΚ ή Ολυμπιακό;

Ποια άλλα στοιχεία του πρέπει να αναφέρουμε;

"Είναι πολύ σοβαρό και πειθαρχημένο παιδί, όχι ιδιαίτερα ομιλητικός, είναι δουλευταράς. Όλο το πακέτο είναι πολύ καλό. Το θέμα δεν είναι μόνο να τον πάρουν σε μια μεγάλη ομάδα αλλά και να τον αξιοποιήσουν, να τον διαχειριστούν σωστά και την ηλικία του και το γεγονός ότι είναι ακόμα νέος. Και θα χρειαστεί σε τέτοια ομάδα να τον προστατεύσουν από το βάρος της φανέλας".

Σε ποια θέση ταιριάζει περισσότερο για να παίζει;

"Κάθε προπονητής το κρίνει αυτό. Για εμένα είναι φορ περιοχής, ένας τέτοιος επιθετικός θέλει παίκτες από τα πλάγια στην ομάδα για να τον τροφοδοτούν, αλλά και έναν καλό επιτελεικό μέσο για να τον πασάρει και να τον αξιοποιεί και με κάθετες μπαλιές". 

Δύο ομάδες από την Ελλάδα που έχουν δείξει ενδιαφέρον, τουλάχιστον σύμφωνα με ρεπορτάζ του Τύπου, είναι ο Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ. Σε ποια ομάδα θα ταίριαζε καλύτερα;

 

"Και στις δύο αυτές ομάδες και το λέω χωρίς να είμαι διπλωμάτης. Γιατί τόσο ΠΑΟΚ έχει τους Ουάρντα, Τζόλη, Ζίβκοβιτς, όσο και ο Ολυμπιακός τους Φορτούνη, Βαλμπουενά, Μασούρα κ.λπ. Και στις δύο ομάδες μπορεί να βρει συμπαίκτες για να τον αξιοποιήσουν κατάλληλα".

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...