Menu
RSS
Πέμπτη, 18/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τεράστια νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ και 9η διαδοχική αγωνιστική αήττητος ο Αστέρας! (vd)

Τεράστια νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ και 9η διαδοχική αγωνιστική αήττητος ο Αστέρας! (vd)

Σπουδαία νίκη για τον ΑΣΤΕΡΑ, ο οποίος επικράτησε με 2-1 του ΠΑΟΚ στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League Interwetten 2020-2021, μένοντας για 9η διαδοχική αγωνιστική αήττητος και εξασφαλίζοντας τη συμμετοχή του στα φετινά play off. 

Οι κιτρινομπλέ ήταν εντυπωσιακοί στη διάρκεια του αγώνα, σκοράροντας από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο με τους Sito και Luis Fernandez και φτάνοντας στην εντυπωσιακή νίκη απέναντι στον Δικέφαλο του Βορρά. 

Μόλις στο 3' ο Sito έκανε το γύρισμα, αλλά το σουτ του Luis Fernandez στην κίνηση έφυγε άουτ. Στο 27' ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ μπλόκαρε την μπάλα στην κεφαλιά του Barrales, ενώ ο αντίπαλος είχε τις δικές του στιγμές, με την απόκρουση του Τσιφτσή στο 31' και το δοκάρι του Warda στο 35'. 

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ, όμως, ήταν εκείνος που πήρε το προβάδισμα στο 37', με τον Regis να κάνει την σέντρα από τα δεξιά και τον Sito με καταπληκτικό σουτ στην κίνηση να στέλνει την μπάλα στην απέναντι γωνία για το 1-0. Το ημίχρονο έκλεισε με ακόμη μία επέμβαση του Τσιφτσή στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων. 

Στο δεύτερο ημίχρονο, στο 54', μετά από κεφαλιά του Barrales, ο Luis Fernandez μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε για το 2-0. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ διαχειρίστηκε το προβάδισμα, είχε ακόμη μία ευκαιρία με τον Barrales στο 62', ενώ οι φιλοξενούμενοι απλώς μείωσαν το σκορ με τον Zivkovic στο 84'. 

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

Τσιφτσής, Κώτσιρας, Alvarez, Suarez, Castano, Munafo, Valiente, Regis (67' Leo Tilica), Sito (83' Capilla, 90'+3' Riera), Luis Fernandez (67' Iglesias), Barrales

1 σχόλιο

  • ΑΝΩΝΥΜΟΣ
    ΑΝΩΝΥΜΟΣ Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2021 23:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Πολλές κλωτσιές έδωσαν οι παοκτζήδες χωρίς τιμωρία από τον άρχοντα του παιγνιδιού,τους τιμώρησε το παιγνίδι όμως...παρά τον επιπλέον χρόνο......

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...