Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Για 10ο διαδοχικό παιχνίδι αήττητος ο Αστέρας! (vd)

Για 10ο διαδοχικό παιχνίδι αήττητος ο Αστέρας! (vd)

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League Interwetten 2020-2021. Ο Ali Baba ισοφάρισε για τους Αρκάδες, οι οποίοι έμειναν αήττητοι για 10ο διαδοχικό παιχνίδι πρωταθλήματος!

Στο πρώτο 10λεπτο ο ΑΣΤΕΡΑΣ έφερε τρεις φορές την μπάλα στην περιοχή του Ατρομήτου, χωρίς να καταφέρει να σκοράρει. Αντίθετα, οι γηπεδούχοι στην πρώτη τους τελική, στο 19', άνοιξαν το σκορ με κεφαλιά του Μανούσου. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ προσπάθησε να αντιδράσει και είχε τις δικές του καλές στιγμές μέχρι το τέλος του ημιχρόνου. 

Στο 27' η κεφαλιά του Barrales ήταν αδύναμη, στο 36' όμως βρήκε σωστά την μπάλα με το κεφάλι μετά την εκτέλεση φάουλ του Riera, αλλά εκείνη έφυγε λίγο πάνω από το δοκάρι. Στο 39' ο τερματοφύλακας του Ατρομήτου μπλόκαρε την εκτέλεση φάουλ του Regis, ενώ στο επόμενο λεπτό η προβολή του Barrales από κοντά ήταν άστοχη. Στο 44' ο Regis έκανε το σουτ από πολύ πλάγια θέση, αλλά ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων έδιωξε σε κόρνερ. 

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ στο δεύτερο ημίχρονο πίεσε για το γκολ της ισοφάρισης, δημιουργώντας φάσεις στην περιοχή του Ατρομήτου. Στο 47' ο Μανδάς μπλόκαρε το σουτ του Luis Fernandez. Στο 51' ο Regis βρέθηκε στη μικρή περιοχή, αλλά ο Tomasevic έβαλε την κόντρα στο σουτ που επιχείρησε. Στο 59' ο τερματοφύλακας του Ατρομήτου μπλόκαρε την κεφαλιά του Valiente, ενώ το σουτ του Luis Fernandez από πλάγια θέση στο 63' ήταν άστοχο. 

Το γκολ ήρθε στο 76', με τον Ali Baba, ο οποίος σούταρε μέσα από την περιοχή και έστειλε την μπάλα στο δεξί γάμα της εστίας του Ατρομήτου για το 1-1. Στο τελευταίο 10λεπτο ο Τσιφτσής σταμάτησε σε δύο περιπτώσεις τα μακρινά σουτ του Χριστοδουλόπουλου, ενώ στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Iglesias. 

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

Τσιφτσής, Κώτσιρας (75' Garcia), Alvarez, Suarez, Χριστόπουλος, Munafo, Valiente (61' Iglesias), Regis (75' Ali Baba), Sito (46' Luis Fernandez), Riera (90'+2' Borja Fernandez), Barrales

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...