Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Κλάτενμπεργκ: "Ήταν πέναλτι υπέρ του Αστέρα" (vd)

Κλάτενμπεργκ: "Ήταν πέναλτι υπέρ του Αστέρα"  (vd)

Στον αγώνα Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ ο αρχιδιαιτητής κ. Κλάτενμπέργκ ανάφερε ότι υπάρχει πέναλτι υπέρ των Αρκάδων στο χέρι του Κρέσπο έπειτα από την τρίπλα του Τιλίκα όπου ο VAR Μανούχος λέει στον διαιτητή Καραντώνη "έλεγχος ολοκληρώθηκε, παίξε".

"Ο διαιτητής καταλόγισε κόρνερ σε φάση όπου προηγουμένως η μπάλα έχει χτυπήσει σε χέρι του αμυνόμενου εντός της περιοχής πέναλτι. O VAR έλεγξε το περιστατικό και επιβεβαίωσε την απόφαση του διαιτητή. Η ΚΕΔ θεωρεί ότι πρόκειται για παράβαση πέναλτι. Προτού η μπάλα αγγίξει το χέρι του αμυνόμενου αυτό είναι τεντωμένο και καθιστά το σώμα του αφύσικα μεγαλύτερο. Στη συνέχεια ο αμυνόμενος κάνει μια ξεκάθαρη κίνηση με το χέρι προς τη μπάλα".

Στην πτώση του Ριέρα μέσα στη μεγάλη περιοχή του ΠΑΟΚ, όπου στον Αστέρα Τρίπολης ζήτησαν πέναλτι, ο Κλάτενμπεργκ τόνισε πως "δεν θεωρεί ότι πρόκειται για παράβαση πέναλτι καθώς κατατάσσει την επαφή αυτή ως μια φυσιολογική επαφή που συμβαίνει στο ποδόσφαιρο".

Στη φάση που ο ΠΑΟΚ ζήτησε πέναλτι μετά το σουτ του Αουγκούστο, ο Καραντώνης είδε το χέρι του Μουνάφο, ωστόσο τόνισε στην ενδοεπικοινωνία με τον VAR Μανούχο, ότι ήταν σε φυσική θέση και κολλημένο στο σώμα. "Η ΚΕΔ συμφωνεί ότι δεν πρόκειται για παράβαση πέναλτι καθώς το χέρι είναι εντός του σώματος και δεν θεωρείται ότι βρίσκεται σε αφύσικη θέση" αναφέρει ο Κλάτενμπεργκ.

sdna.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...