Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η Ασημίνα Ιγγλέζου έρχεται στην Αρκαδία για το Tyros Triathlon! (vd)

Η Ασημίνα Ιγγλέζου έρχεται στην Αρκαδία για το Tyros Triathlon! (vd)

Η ώρα για την εκκίνηση του Tyros Triathlon 2012 πλησιάζει. Οι ετοιμασίες για το αθλητικό ραντεβού στον Τυρό Αρκαδίας 18-19 Σεπτεμβρίου, στην πανέμορφη Νότια Κυνουρία, βρίσκονται στην τελική ευθεία και οι διοργανωτές δηλώνουν πανέτοιμοι να υποδεχτούν αθλητές, αθλούμενους και συνοδούς σε μια γιορτή του αθλητισμού που αποκτά μεγαλύτερη αξία μετά τις αναβολές λόγω της πανδημίας αλλά και τις μεγάλης προσπάθειας που γίνεται για την ασφαλή επανεκκίνηση των αθλητικών διοργανώσεων .

Η «Α ΧΩΡΑ ΝΑΜΟΥ»Κοινσεπ  με την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Νότιας Κυνουρίας έχει φροντίσει για μια διοργάνωση υψηλού επιπέδου σε καταπληκτικές διαδρομές, σε μια από τις ομορφότερες παραθαλάσσιες πόλεις της Πελοποννήσου.

Η διοργάνωση  περιλαμβάνει αγώνα sprint triathlon( 750m κολύμβηση / 20km ποδήλατο / 5km τρέξιμο) με εκκίνηση την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου στις 09:00 και παιδικούς αγώνες swim – run. Μία ημέρα νωρίτερα, το απόγευμα του Σαββάτου στις 18:00 οι συμμετέχοντες μπορούν να ζήσουν μια ιδανική κολυμβητική εμπειρία σε διαδρομές 500μ / 750μ / 1500μ.

Μεταξύ άλλων στον Τυρό Αρκαδίας θα ταξιδέψει το διήμερο 18&19 Σεπτεμβρίου και η Ασημίνα Ιγγλέζου η οποία μάλιστα ετοίμασε κι ένα βίντεο - κάλεσμα για τον αγώνα!

 

1 σχόλιο

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 14 Σεπτεμβρίου 2021 18:39 Σύνδεσμος σχολίου

    ΑΥΤΗ ΜΑΛΙΣΤΑ ..ΑΞΙΑ ..ΦΟΒΕΡΟ ΙΝΣΤΑ

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...