Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τέσσερα ματς χωρίς γκολ και ήττα για τον Αστέρα από τον Ολυμπιακό (vd)

Τέσσερα ματς χωρίς γκολ και ήττα για τον Αστέρα από τον Ολυμπιακό (vd)

Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις του για τη Super League ο Ολυμπιακός, που επικράτησε 2-0 του Αστέρα στην Τρίπολη στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής. Τα τέρματα των «ερυθρόλευκων», που έφτασαν τους δέκα βαθμούς και ανέβηκαν μόνοι πρώτοι στο βαθμολογικό πίνακα, σημείωσαν οι Τικίνιο (7΄) και Αγκιμπού Καμαρά (23΄). Αντίθετα ο Αστέρας παρέμεινε στους δύο βαθμούς μετά από 4 αγώνες.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε δυνατά το ματς και κατάφερε να προηγηθεί στο 7ο λεπτό όταν μετά από αλλαγή παιχνιδιού του Μαντί Καμαρά, ο Μασούρας με κεφαλιά πάσαρε στον Τικίνιο ο οποίος από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει τον Παπαδόπουλο και να «γράψει» το 1-0. 

Επτά λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι σκόραραν με τον Σίτο ο οποίος ήταν σε θέση οφσάιντ και το γκολ ακυρώθηκε. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να σημειώσουν και δεύτερο τέρμα στο 23΄ όταν μετά από σέντρα-σουτ του Αγκιμπού Καμαρά, ο Παπαδόπουλος έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του και κατέληξε στα δίχτυα του Αστέρα για το 2-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αστέρας φάνηκε να θέλει να δημιουργήσει κάτι καλό και να σημειώσει το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα, αλλά είχε πρόβλημα στην δημιουργία φάσεων ενώ παράλληλα ο Ολυμπιακός ήταν πολύ καλός στον ανασταλτικό τομέα. Έτσι παρέμεινε το 2-0 και ο Ολυμπιακός πήρε μια σημαντική εκτός έδρας νίκη.

Διαιτητής: Δημήτρης Καραντώνης
Κίτρινες: Αλβαρες, Ασιέρ Μπενίτο - Σισέ

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Καρμόνα, Πίτσου, Καστάνιο, Άλβαρες, Βαλιέντε, Καπίγια (75΄ Σόνι), Κανελλόπουλος (71΄ Σανταφέ), Κρέσπι (71΄ Γκόμες), Μπαράλες, Σίτο (58΄ Ασιέρ Μπενίτο).

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Βατσλίκ, Καρμπόβνικ, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσουκ, Μπουχαλάκης, Μαντί Καμαρά (58΄ Βρουσαϊ), Μασούρας (57΄ Εμβιλά), Αγκιμπού Καμαρά (79΄ Κούντε), Ονιεκούρου (79΄ Βαλμπουένα), Τικίνιο (69΄ Ελ Αραμπί).

ΑΠΕ

4 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου 2021 13:44 Σύνδεσμος σχολίου

    @00.59 Αυτό ήταν το νόημα της ανάρτησής μου, βρε μπετόστοκε. Ότι θα έπρεπε κατ' εξαίρεση να τις φοράνε τουλάχιστον στα εντός έδρας παιχνίδια μέχρι το τέλος του έτους, όσο δηλαδή ισχύει η περίοδος για τα 200 χρόνια της επανάστασης και της Άλωσης. Καλά που είσαι κι εσύ και μας ενημερώνεις ότι δεν επιτρέπεται να φοράνε αυτές τις εμφανίσεις σε αγώνες. Τι θα κάναμε χωρίς εσένα και χωρίς κάποιους άλλους της συνομοταξίας σου. Θα είχαμε καταστραφεί

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου 2021 00:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Η μεγάλη ξεφτίλα είναι ότι εσύ δεν έχεις καταλάβει ότι η επετειακή φανέλα δεν είναι για αγώνες, εφόσον δεν έχει δηλωθεί στα αρμόδια όργανα. Άλλωστε γι' αυτό την ονομάζουν ΕΠΕΤΕΙΑΚΗ αλλά εσύ πού μυαλό?? Μόνο να γράφεις μπούρδες είσαι

  • anonymous
    anonymous Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου 2021 22:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Γιατί οι άνθρωποι με τα μαύρα πάντα δεν παίζουν τις επαρχιακές ομάδες;

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου 2021 20:10 Σύνδεσμος σχολίου

    Η μεγάλη ξεφτίλα βέβαια ήταν που φόρεσαν τις επετειακές φανέλες μόνο για την είσοδο στο γήπεδο και τις φωτογραφίες και μετά τις έβγαλαν. Όλος ο κόσμος είχε πιστέψει ότι θα τις φορούσαν στον αγώνα. Απαράδεκτο και ανεπίτρεπτο, μια ομάδα που λέγεται Αστέρας ΤΡΙΠΟΛΗΣ και με αφορμή τη συμπλήρωση φέτος 200 χρόνων από την επανάσταση, να μην φοράει τις συγκεκριμένες εμφανίσεις σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της, τουλάχιστον μέχρι το τέλος του χρόνου

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...