Menu
RSS
Τρίτη, 23/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Μεταγραφικό «ντεμαράζ» ο Παναρκαδικός!

Μεταγραφικό «ντεμαράζ» ο Παναρκαδικός!

Το γεγονός ότι η ομάδα του Παναρκαδικού το τελευταίο διάστημα χρειαζόταν σε συγκεκριμένες θέσεις περαιτέρω ενίσχυση προκειμένου να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν πιο πλήρης εν’ όψει του πρωταθλήματος δεν αποτελούσε κάτι απρόσμενο. Τα τελευταία 24ωρα παρ’ όλα αυτά οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» κινήθηκαν ουσιαστικά και κατάφεραν να ενισχύσουν το σύλλογο με δύο Βέλγους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έρχονται στον Αρκαδικό σύλλογο με σκοπό να κάνουν ακόμη πιο ανταγωνιστικό το φετινό ρόστερ.

Συγκεκριμένα το απόγευμα της Δευτέρας (18/10) οι άνθρωποι του Παναρκαδικού επισημοποίησαν τη συμφωνία με τον Βέλγο Ζουλιάν Χάρντι. Είναι γεννημένος στις 17/03/2002 κα αγωνίζεται στη «νευραλγική» θέση του αμυντικού χαφ. Η εικόνα για την αξία του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή από πλευράς των διοικούντων του συλλόγου των «πρασίνων» είναι θετικότατες. Μένει λοιπόν να αποδειχθεί στην πράξη στον αγωνιστικό χώρο τις επόμενες εβδομάδες, με τις πρώτες αγωνιστικές να αποτελούν περίοδο προσαρμογής για τον παίκτη που δεν έχει παρά λίγες ώρες στην Ελλάδα.

Το πρωί της Τρίτης (19/10) και λίγες μόνο ώρες μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας με τον Χάρντι, ήρθε και η συμφωνία με τον επίσης Βέλγο Ρομάνο Μοσκάτο, για τον οποίο οι ιθύνοντες του Παναρκαδικού έχουν ίσως ακόμη πιο θετική εικόνα για την αγωνιστική του αξία. Ο Μοσκάτο αγωνίζεται ως «δεκάρι» ή επιτελικός μέσος και έρχεται στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναρκαδικού από την Βελγική Σολιέρ Σπορ.

Ο παίκτης έρχεται με υποσχέσεις στην Ελλάδα και τον Παναρκαδικό. Μάλιστα ο γνωστός Αρκάς μάνατζερ Κώστας Λάγαρης και ο γενικός αρχηγός των «πρασίνων», Γιώργος Σωτηρόπουλος, βρέθηκαν σήμερα στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» υποδεχόμενοι τη νέα μεταγραφή του Παναρκαδικού.

Ακόμη μια μεταγραφή στη μεσοεπιθετική του γραμμή ο Παναρκαδικός…

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του «ΚΟΝΤΡΑ ΕΠΙΘΕΣΗ» πρέπει να θεωρείται ουσιαστικά τελειωμένη η μεταγραφή ακόμη ενός έμπειρου ποδοσφαιριστή στην ομάδα. Πρόκειται για ένα πρόσωπο που θα ενισχύσει τη μεσοεπιθετική γραμμή του Παναρκαδικού, αυξάνοντας την ισχύ στον τομέα του σκοραρίσματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες απομένουν διαδικαστικά προκειμένου να ολοκληρωθεί η έκδοση του δελτίου του στον Παναρκαδικό και να αποτελέσει και επίσημα μέλος του φετινού ρόστερ της ομάδας.

https://www.contraepithesi.gr/

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...