Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ενθουσιασμός σε μαθητές και μαθήτριες για τις παιδικές ακαδημίες της ΑΕ Δημητσάνας! (εικόνες)

Ενθουσιασμός σε μαθητές και μαθήτριες για τις παιδικές ακαδημίες της ΑΕ Δημητσάνας! (εικόνες)
O Σύλλογος Γονέων/Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου και νηπιαγωγείου Δημητσάνας ανακοίνωσε ότι υποδέχτηκε με μεγάλη χαρά στον αύλειο χώρο του σχολείου τον προπονητή της Αθλητικής Ένωσης Δημητσάνας.

Ο κ. Ανδρέας Σχίζας ενημέρωσε τα παιδιά του Δ.Σ. και του Νηπιαγωγείου Δημητσάνας για την αξία του αθλητισμού και για τις παιδικές ακαδημίες που πρόκειται να συγκροτηθούν. Μάλιστα ο κ. Ανδρέας ήρθε με γεμάτα χέρια... δώρισε στο σχολείο μπάλες μπάσκετ και βόλεϊ γεμίζοντας χαρά και ενθουσιασμό τους μικρούς μαθητές και τις μικρές μαθήτριες!

Η σημερινή ενημέρωση συμπεριλαμβάνεται στο σχέδιο δράσης των καινοτόμων προγραμμάτων και δράσεων, που υλοποιείται στο Δ.Σ. και Νηπιαγωγείο Δημητσάνας το Σχ. Έτος 2021 - 2022.
Ευχαριστούμε για την ενημέρωση τον προπονητή κ. Ανδρέα Σχίζα, καθώς και την Αθλητική Ένωση Δημητσάνας και τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Δ.Σ. και Νηπιαγωγείου Δημητσάνας για την άριστη συνεργασία.
Όποια παιδιά ενδιαφέρονται να ενημερωθούν περαιτέρω και να συμμετάσχουν στις παιδικές ακαδημίες ποδοσφαίρου και βόλεϊ, που έχει προγραμματιστεί να συγκροτηθούν στη Δημητσάνα, να παρευρεθούν στον χώρο του γηπέδου Δημητσάνας αυτό το Σάββατο, στις 14:30, με συνοδεία Γονέα.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...