Menu
RSS
Σάββατο, 25/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Συγκίνηση στον Αστέρα - Επέστρεψε ο Φορμίκα!

Συγκίνηση στον Αστέρα - Επέστρεψε ο Φορμίκα!

 

Συγκινητικές και ξεχωριστές στιγμές διαδραματίστηκαν απόψε στο γήπεδο του Αστέρα, αφού ο Λαουτάρο Φορμίκα επέστρεψε σήμερα στην Τρίπολη και φόρεσε πάλι τη φανέλα με το Νο6.

Η διοίκηση της ομάδας, οι παλιότεροι, αλλά και οι νέοι συμπαίκτες του, οι προπονητές και όσοι φίλοι της ομάδας βρέθηκαν στο γήπεδο απόψε καλωσόρισαν τον Αργεντινό ποδοσφαιριστή και είχαν όλοι να του πουν από μία καλή κουβέντα για την επιστροφή του στην ομάδα.

Το διάστημα που απουσίαζε στην Αργεντινή ο Φορμίκα, δεχόταν πολλές ευχές από φίλους του στην Ελλάδα και του Αστέρα, που του έδιναν δύναμη να συνεχίσει την αποθεραπεία του, ενώ τον τελευταίο μήνα άρχισε ειδικό πρόγραμμα με ασκήσεις στο γυμναστήριο.

Στο μεταξύ, συνεχίστηκε σήμερα το απόγευμα η προετοιμασία του Αστέρα για το Κυριακάτικο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον ΟΦΗ, με τον Σάκη Τσιώλη να δίνει ιδιαίτερη έμφαση σε θέματα τακτικής.

Επέστρεψαν στο προπονητικό πρόγραμμα της ομάδας, ο Ντορίν Γκόιαν και ο Τάσος Μπακασέτας, που τις προηγούμενες ημέρες είχαν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες, ενώ αύριο αναμένεται να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα και ο Ντάνι Ερνάντεζ.

Τέλος, παρουσιάστηκε σήμερα να υπηρετήσει την μαμά-πατρίδα ο Δημήτρης Κουρμπέλης, ενώ ο Μπαρτολίνι ακολούθησε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...