Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ξανά MVP του Αστέρα ο Ντε Μπλάσις

Ξανά MVP του Αστέρα ο Ντε Μπλάσις

Ο Ντε Μπλάσις αναδείχθηκε για δεύτερη φορά MVP του Αστέρα σε εντός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος μετά την ψηφοφορία των εκπροσώπων των ΜΜΕ που κάλυψαν το παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής ήταν πολύ καλός, σημείωσε ένα γκολ και υπερίσχυσε των Εντό και Κουρμπέλη που ψηφίστηκαν επίσης.

Στις δηλώσεις του ο Ντε Μπλάσις μίλησε για τον αγώνα με τον Ατρόμητο: «Θα ήμασταν καλύτερα αν κέρδιζε ο Αστέρας και ανέβαινε ψηλότερα. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε στη συνέχεια γιατί παίζουμε πολύ καλά.

Κάναμε δέκα πέντε ευκαιρίες και βάλαμε δύο γκολ και ο Ατρόμητος έκανε τρεις ευκαιρίες και έκανε δύο γκολ. Είναι και θέμα τύχης, αλλά πρέπει και να δουλέψουμε λίγο παραπάνω και να δούμε τι φταίει.

Θα προσπαθήσουμε να γίνουμε καλύτεροι αμυντικά, αλλά και επιθετικά. Πιστεύω πώς είμαστε σε καλό δρόμο και θα έχουμε πολύ καλά αποτελέσματα.»

Θυμίζουμε ότι το «Watch the MVP» είναι ο τίτλος της κοινής προσπάθειας που κάνουν, ο Αστέρας Τρίπολης με έναν εκ των χορηγών του, την επιχείρηση «ΜΠΑΝΤΟΥΝΑΣ ρολόι-κόσμημα» προκειμένου να βραβεύσουν τον πολυτιμότερο παίκτη (MVP) του Αστέρα στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2013-2014.

Ο νικητής θα κερδίσει στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου ένα ρολόι χειρός TW Steel, προσφορά της επιχείρησης «ΜΠΑΝΤΟΥΝΑΣ ρολόι-κόσμημα» (www.badounas.com).

Ο πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής του Αστέρα για την αγωνιστική περίοδο 2013-2014 θα αναδειχθεί από την ψηφοφορία των διαπιστευμένων δημοσιογράφων, που καλύπτουν το ρεπορτάζ της ομάδας στα εντός έδρας παιχνίδια, στο τέλος της περιόδου.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...