Οι εξηγήσεις της ΕΠΣΑ στον Παναρκαδικό για τις αναβολές παιχνιδιών
Αναφορικά με την ανακοίνωση του σωματείου Παναρκαδικός Α.Ο., όπως υπογράφεται από τον πρόεδρό του, και για ενημέρωση των παραγόντων, των προπονητών, των ποδοσφαιριστών και των φιλάθλων της Αρκαδίας:
1. Η Ε.Π.Σ. Αρκαδίας εκφράζει, όπως και ο Παναρκαδικός, την έντονη δυσαρέσκεια της για την αδικαιολόγητη ταλαιπωρία που υφίστανται όλα τα σωματεία υπό το βάρος της ατέρμονης γραφειοκρατίας.
2. Οι άδειες τέλεσης αγώνων , σύμφωνα με το νόμο, εκδίδονται από την αρμόδια υπηρεσία της κάθε περιφέρειας. Σύμφωνα με την εγκύκλιο που απέστειλε η Πολιτεία, δε χορηγείται άδεια τέλεσης αγώνων για αθλητικά σωματεία που δεν έχουν ενημερωμένο για το 2022 τον Κωδικό Γ.Γ.Α.
Αν ορίζονταν από την Ε.Π.Σ.Α. αγώνες ομάδων που δεν είχαν λάβει τον κωδικό Γ.Γ.Α., οι ορισμοί θα ήταν παράνομοι, αφού δεν υπήρχε άδεια τέλεσης, και για τα σωματεία θα υπήρχαν συνέπειες, όπως έκπτωση του Δ.Σ. και άλλες. Το περασμένο Σαββατοκύριακο, λοιπόν, άδεια εκδόθηκε για τον αγώνα Δημητσάνα-Ορχομενός Λεβιδίου, ο οποίος τελέστηκε κανονικά.
Σχετικά Άρθρα
- Κοκκοράς Γορτυνίας | Θετικός απολογισμός για το διήμερο εκδηλώσεων της 18ης Γιορτής Ρίγανης και Έκθεση Αγροτικών Προϊόντων (vd)
- Προσλήψεις στον δήμο Μεγαλόπολης
- Δημοτικό Συμβούλιο Γορτυνίας | Επανεκλογή Μπαρούτσα στην Προεδρία, νέος Αντιπρόεδρος ο Τσιόγκας, παραμένει Γραμματέας ο Δημάκος
- Χρυσό βραβείο για το 9ο Δημοτικό Σχολείο Τρίπολης στα Education Leaders Awards 2026! (εικόνες)
- Ανασχηματισμός στην Περιφέρεια | Καμία αλλαγή για την Αρκαδία - Αναπληρωτής Περιφερειάρχης ο Λαμπρόπουλος, Αντιπειφερειάρχης ο Μανδρώνης
1 σχόλιο
-
Δ Ι Κ Α Ι Ο Λ Ο Γ Ι Ε Σ ...........ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ?






