Menu
RSS
Πέμπτη, 02/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τένις | Νέα πρωτιά για τον Ζωγραφάκη της ΑΕΚ Τρίπολης

Τένις | Νέα πρωτιά για τον Ζωγραφάκη της ΑΕΚ Τρίπολης

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ της AEK TPIΠOΛHΣ κ. Bαλασόπουλος, το Δ.Σ. , και η προπονητική ομάδα των κ. Παπαδόπουλου, κας. Σταθούλη, συγχαίρουν τον αθλητή του ομίλου Ζωγραφάκη Δαβίδ για την πρώτη θέση στο τουρνουά Tennis Holdem & Ολυμπιακός.

Μια  ακόμη διάκριση σε τουρνουά των Αθηνών κατάφερε να πανηγυρίσει ο αθλητής του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης Δαβίδ Ζωγραφάκης. Το τουρνουά έγινε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη και έγινε με την συνδιοργάνωση του Tennis Holdem & του Ολυμπιακού Πειραιώς. Ο Ζωγραφάκης σε 16άρι ταμπλό πέρασε τον πρώτο γύρο με bye, όντας no2 στο ταμπλό, και επικράτησε του Κωστόπουλου με 2-0 σετ (60, 76) Στην Τετράδα αντιμετώπισε επιτυχημένα και τον Αντωνιάδη με 2-0 σετ (61, 60) περνώντας στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης. Εκεί σε μια άτυπη ρεβάνς του ημιτελικού στο Atlantis κέρδισε τον Περιβολαράκη με 2-1 σετ (62, 57, 10-1) κερδίζοντας την 1η θέση του τουρνουά.

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις και ευχόμαστε και οι επιτυχίες συνεχίζονται και τα επόμενα Σαββατοκύριακα για τον Δαβίδ αλλά και όλη την αγωνιστική ομάδα του ομίλου μας. Συγχαρητήρια για ακόμα μια φορά και καλή αγωνιστική πορεία…

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...