Ο Νίκος Γιαννακόπουλος είναι ανίκητος στα πέναλτι | Δεύτερη απόκρουση σε τρία ματς (vd)
Η Ζίμπρου Κισινάου επικράτησε 2-0 της Μπάλτι για το πρωτάθλημα Μολδαβίας, με τον Νίκο Γιαννακόπουλο να αποκρούει πέναλτι στις καθυστερήσεις του αγώνα.
Ο Νίκος Γιαννακόπουλος πήρε την απόφαση το περασμένο καλοκαίρι να συνεχίσει την καριέρα στο εξωτερικό και πιο συγκεκριμένα στη Ζίμπρου Κισινάου, η οποία αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Μολδαβίας.
Ο 29χρονος τερματοφύλακας έχει κάνει ένα πολύ καλό ξεκίνημα, αφού αναδείχθηκε MVP της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος χάρη στην εξαιρετική εμφάνιση που πραγματοποίησε απέναντι στην πρωταθλήτρια, Σερίφ Τίρασπολ, με αποκορύφωμα το πέναλτι που απέκρουσε και κράτησε το 0-0 για την ομάδα του.
Το ίδιο συνέβη και στην τελευταία αγωνιστική, με τη Ζίμπρου Κισινάου να επικρατεί 2-0 της Μπάλτι και τον Γιαννακόπουλο να αποκρούει πέναλτι στις καθυστερήσεις, διατηρώντας ανέπαφη την εστία του.
Δείτε τη συνέντευξη που είχε δώσει στο Show Must Go On και τους Παντελή Διαμαντόπουλο - Ηλία Καλλονά για την εμπειρία του στη Μολδαβία:
Tags:
Νίκος Γιαννακόπουλος,Σχετικά Άρθρα
- Θεόκτιστο Γορτυνίας | Μικροί και μεγάλοι έγιναν μια παρέα στο καλοκαιρινό μπουγέλωμα! (vd)
- Πραστός | Μία ξεχωριστή βραδιά για το Φεστιβάλ Τσακωνιάς (εικόνες)
- Είσαι νέος φοιτητής στην Τρίπολη και ψάχνεις για "σπίτι"; Η οικογένεια των Προσκόπων σε περιμένει!
- Μαλέσκου: "Παράλιο Άστρος και ξερό ψωμί"! (vd)
- Τατούλης: "Το Ταμείο Ανάκαμψης ήταν μια ιστορική και μοναδική ευκαιρία που χάθηκε για την Πελοπόννησο"






