Ο Νίκος Γιαννακόπουλος είναι ανίκητος στα πέναλτι | Δεύτερη απόκρουση σε τρία ματς (vd)

Η Ζίμπρου Κισινάου επικράτησε 2-0 της Μπάλτι για το πρωτάθλημα Μολδαβίας, με τον Νίκο Γιαννακόπουλο να αποκρούει πέναλτι στις καθυστερήσεις του αγώνα.
Ο Νίκος Γιαννακόπουλος πήρε την απόφαση το περασμένο καλοκαίρι να συνεχίσει την καριέρα στο εξωτερικό και πιο συγκεκριμένα στη Ζίμπρου Κισινάου, η οποία αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Μολδαβίας.
Ο 29χρονος τερματοφύλακας έχει κάνει ένα πολύ καλό ξεκίνημα, αφού αναδείχθηκε MVP της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος χάρη στην εξαιρετική εμφάνιση που πραγματοποίησε απέναντι στην πρωταθλήτρια, Σερίφ Τίρασπολ, με αποκορύφωμα το πέναλτι που απέκρουσε και κράτησε το 0-0 για την ομάδα του.
Το ίδιο συνέβη και στην τελευταία αγωνιστική, με τη Ζίμπρου Κισινάου να επικρατεί 2-0 της Μπάλτι και τον Γιαννακόπουλο να αποκρούει πέναλτι στις καθυστερήσεις, διατηρώντας ανέπαφη την εστία του.
Δείτε τη συνέντευξη που είχε δώσει στο Show Must Go On και τους Παντελή Διαμαντόπουλο - Ηλία Καλλονά για την εμπειρία του στη Μολδαβία:
Tags:
Νίκος Γιαννακόπουλος,Σχετικά Άρθρα
- Ο Άλμπερτ Ντρέου στον Αετό Δάρα
- Ο Εμπορικός Σύλλογος Μεγαλόπολης καταδικάζει τις αυξήσεις στο νερό - "Λανθασμένη και κοντόφθαλμη πολιτική"
- "Πάμε μια βόλτα στο φεγγάρι" | Συναυλία στον κήπο του Φιλοτεχνικού Συλλόγου Λεβιδίου
- Τώρα, είναι η ώρα των Προέδρων
- Πανηγύρια 2025 στην Αρκαδία | Που και πότε θα γίνουν! (ανανεώνεται)