Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

ΑΕΚ Τρίπολης: «Ευχαριστούμε ΟΛΟΥΣ όσους με την εθελοντική παρουσία τους συντελούν στην υλοποίηση του τελικού του 2ου Super Cup μπάσκετ με αμαξίδιο»

ΑΕΚ Τρίπολης: «Ευχαριστούμε ΟΛΟΥΣ όσους με την εθελοντική παρουσία τους συντελούν στην υλοποίηση του τελικού του 2ου Super Cup μπάσκετ με αμαξίδιο»

Στις 7.15μ.μ. το Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2022 ξεκινά ο τελικός αγώνας του 2ου Super Cup μπάσκετ με αμαξίδιο ! Το αναλυτικό πρόγραμμα διαμορφώνετε ως εξής:

7.00μμ-7.15μμ Προσέλευση Φιλάθλων  (ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ)

7.15-7.30 Τελετή Έναρξης- Χορευτικό “ΑΡΚΑΔΩΝ ΔΡΟΜΕΝΑ”

7.35-8.00 Είσοδος Ομάδων και προθέρμανση

8.00 Έναρξη Αγώνα

Στο ημίχρονο θα βραβευτούν οι μαθήτριες που σχεδίασαν το λογότυπο του αγώνα, η καλύτερη 1η τριάδα έργων καθώς και οι συντελεστές της διοργάνωσης, από την ΟΣΕΚΑ.

9.30 Τελετή λήξης, απονομή κυπέλλου στον νικητή και μετάλλια στον φιναλίστ από την ΟΣΕΚΑ.

Υπεύθυνος αγώνα ορίζετε ο Διευθυντής του Τμήματος Αντισφαίρισης της ΑΕΚ Τρίπολης και Προπονητής του, κος Γεώργιος Παπαδόπουλος.

Στην είσοδο του γηπέδου θα υπάρχει χώρος για τη λήψη δειγμάτων εθελοντών δοτών μυελού των οστών από το τμήμα Νοσηλευτικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Ευχαριστούμε την κα Θεοδώρα Σταθούλη και τον πολιτιστικό σύλλογο “ΑΡΚΑΔΩΝ ΔΡΟΜΕΝΑ” για την εθελοντική τους συμμετοχή στην τελετή έναρξης με το χορευτικό τους.

Ευχαριστούμε την   Επίκουρη Καθηγήτρια  Βιολογίας-Βιοχημείας του Τμήματος Νοσηλευτικής του Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου κα Ανδρέα Παόλα Ρόχας καθώς και τις φοιτήτριες του τμήματος Νοσηλευτικής για τη συμμετοχή τους με τη δράση  “ΧΑΡΙΣΕ ΖΩΗ”. Την “Ιατρική Μέριμνα” για την ευγενική προσφορά ασθενοφόρου οχήματος, την ομάδα του Σπύρου Μαστοράκου και τους Αρκάδες Διασώστες για την εθελοντική παρουσία τους κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Ευχαριστούμε τους Δημοσιογράφους κκ Χρήστο Καρνέζη και Κωνσταντίνο Μακαρούνη για την ευγενική-εθελοντική τους προσφορά, παρουσίασης του αγώνα.

Ευχαριστούμε ΟΛΟΥΣ τους αθλητές μας ,αλλά και τους μαθητές που εθελοντικά βοηθούν στη διοργάνωση του αγώνα!

                                                                                                    ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...