Γέμισε το κλειστό του ΔΑΚ Τρίπολης για τον τελικό μπάσκετ με αμαξίδιο (εικόνες και live videos)
Η καρδιά του μπάσκετ με αμαξίδιο χτυπά στην Τρίπολη, που έγινε το Σάββατο «πρωτεύουσα» του αθλήματος. Το SuperCup, ο αγώνας που ανοίγει τις εντός γηπέδου εκδηλώσεις της σεζόν, ο αγώνας που γίνεται θεσμός, ο αγώνας που κρίνει έναν τίτλο, γίνεται το Σάββατο.
Η Τελετή Έναρξης προηγήθηκε στο Κλειστό Αθλητικό Κέντρο Τρίπολης και το τζάμπολ ορίστηκε για τις 20:00. Ο νταμπλούχος Παναθηναϊκός συναντά τη Δωδεκάνησο.
Το Super Cup διαιτητεύουν οι: Βασίλης Μπίκας, Κώστας Αθανασόπουλος, Τάσος Αθανασόπουλος. Κομισάριος είναι ο Παναγιώτης Καμίτσος, ενώ στη Γραμματεία βρίσκονται οι: Ιουλία Χρονοπούλου (σημειωτής), Γιάννης Παπαχαραλάμπους (χρονομέτρης) και Σπύρος Πετσούνης (24’’).
Tags:
Μπάσκετ με αμαξίδιο, Τελικός super cup μπάσκετ με αμαξίδιο, ΟΣΕΚΑ, Δήμος Τρίπολης, ΑΕΚ Τρίπολης,Σχετικά Άρθρα
- Αθανάσιος Κουτρής σε Μιχόπουλο | Ζητά παραχώρηση δημοτικού χώρου για να μην φύγει το γραφείο του e-ΕΦΚΑ από τη Μεγαλόπολη
- Στο κατώφλι ενός ιστορικού τελικού η γυναικεία ομάδα του Αστέρα Τρίπολης!
- Γιάννης Κεφαλογιάννης από Τρίπολη: "Το 92 % των πυρκαγιών «πιάνονται» πλέον στο μισάωρο"
- Χορωδία Τρίπολης | Ένα χρυσό κι ένα χάλκινο! (εικόνες)
- Στις 19 Απριλίου ο Τελικός Κυπέλλου Αρκαδίας






