Ο γυναικείος Αστέρας ... πετάει φωτιές | Κέρδισε με 9-0!
Η γυναικεία ομάδα του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ συνέτριψε τις Αμαζόνες Κορινθίας με 9-0, στον πρώτο επίσημο εντός έδρας αγώνα του συλλόγου μας.
Ο αγώνας διεξήχθη στο κεντρικό γήπεδο του "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" και οι παίκτριες του ΑΣΤΕΡΑ έκαναν εντυπωσιακή εμφάνιση, σκοράροντας τέσσερα τέρματα στο πρώτο ημίχρονο και πέντε στο δεύτερο.
Από τέσσερα γκολ σημείωσαν η Φιλανδριανού και η Μαρίνη και ένα γκολ σημείωσε η Μητροπούλου. Το 1-0 σημείωσε η Φιλανδριανού στο 18', μετά από σέντρα της Αντωνίου από αριστερά. Στο 21' η Μαρίνη με φοβερό σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 2-0. Στο 22' η Μητροπούλου ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 και στο 37' η Μαρίνη με δεύτερο προσωπικό γκολ έκανε το 4-0. Στο 42ο λεπτό η Παπαγεωγίου είχε σουτ στο δοκάρι.
Στο δεύτερο ημίχρονο, η Φιλανδριανού πέτυχε τρία σερί γκολ, στο 47', στο 55' και στο 58'. Το σκορ έκλεισε με δύο ακόμη τέρματα η Μαρίνη στο 80' και στο 90' για το τελικό 9-0.
Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ
Θεοδωρακοπούλου (46' Μουσάι), Παπαγεωργίου (46' Τυροβολά), Αντωνίου, Καντζιώρα, Καββαθά, Durkovic (46' Γομάτου), Μητροπούλου, Παπαμήτρου, Φιλανδριανού (70' Λαμπράκη), Καραγιάννη (46' Μαϊδιώτη), Μαρίνη








































Σχετικά Άρθρα
- Η ντροπή με τα σκουπίδια στο γεφυράκι προς το Άνω Μακρύσι Μεγαλόπολης
- AgiannisFest 2026 τον Αύγουστο με Νεφέλη Φασούλη κι άλλες εκπλήξεις!
- Η ΑΕΛ ''τελείωσε'' τον Σάββα Παντελίδη!
- Πήγαν να “ρίξουν” τον Αστέρα μ' ένα σφύριγμα!
- Τρίπολη | Ο προστάτης του Στρατού Ξηράς -Άγιος Γεώργιος- γιορτάστηκε στο στρατόπεδο “Στρατηγού Θ. Κολοκοτρώνη” (vd)






