Αστέρας | Τα εισιτήρια για το ματς με τη Λαμία
Ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ για τα εισιτήρια του αγώνα με την Λαμία, την Τετάρτη (04/01, 17:00) στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης".
Εισιτήρια για την 16η αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος Super League 2022-2023 με την ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ θα διατίθενται στο Star Store (Εθνικής Αντιστάσεως 67) από την Τρίτη 3 Ιανουαρίου έως και την Τετάρτη 4 Ιανουαρίου κατά τις ώρες λειτουργίας καταστημάτων.
Την Τετάρτη 4 Ιανουαρίου, ημέρα του αγώνα, τα εκδοτήρια του γηπέδου "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" θα είναι ανοιχτά από τις 15:00.
Οι τιμές των εισιτηρίων είναι:
Όλες οι θύρες: 15€ κανονικό, 5€ παιδικό
Σύμφωνα με τον αθλητικό νόμο, όλα τα εισιτήρια αγώνα εκδίδονται ονομαστικά, βάσει του αριθμού ΑΜΚΑ και της επίδειξης του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας του κατόχου.
Ώρα ανοίγματος θυρών γηπέδου: 15:00.
Ώρα έναρξης αγώνα: 17:00.
Σχετικά Άρθρα
- Ασφαλτοστρώθηκαν οι οδοί Νικηταρά, Φωτάκου, Σέκερη, Δημητρακοπούλου, Ζαχαριά, 11ου Συντάγματος, Οικονομίδου και Ακαδημίας (vd)
- 5ο Τσακώνικο Φεστιβάλ | Ένα ταξίδι στην ιστορία, την αρχιτεκτονική, τη μνήμη και τη γλώσσα της Τσακωνιάς
- Πήγασος ΑΟ Θυρέας | Συνεχίζονται οι εγγραφές για το 5ο 3on3 Basketball Τournament
- Επιμελητήριο Αρκαδίας | Για ακόμη μία φορά σημαντική επιδότηση στα μέλη του για τη συμμετοχή τους στην Έκθεση Τεγέας
- Παρέμβαση του Αγροτικού Κτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Αρκαδίας για τις αποζημιώσεις των σιτοπαραγωγών






