Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Αγανακτισμένοι οι Tigers | Καθιστική διαμαρτυρία "για την απάθεια που βγάζει ο οργανισμός Αστέρας προς την ομάδα και προς τον κόσμο"

Αγανακτισμένοι οι Tigers | Καθιστική διαμαρτυρία "για την απάθεια που βγάζει ο οργανισμός Αστέρας προς την ομάδα και προς τον κόσμο"
Η σημερινή μας στάση στο πέταλο παραξένεψε αρκετό κόσμο, αυτοί οι πιστοί που στηρίζουν στις καλές και τις δύσκολες και έτσι θα μπούμε κατευθείαν στο ψητό.
Κάναμε καθιστική διαμαρτυρία για να δείξουμε την αγανάκτηση μας για την απάθεια που βγάζει ο οργανισμός ΑΣΤΕΡΑΣ και προς την ομάδα αλλά και προς τον κόσμο που βλέπει ότι κάτι δεν γίνεται έστω με τον τρόπο που γινόταν τις καλές εποχές.
Είδαμε τις αλλαγές σε τεχνικό επίπεδο και είναι μια αρχή.
Σκοπός δεν ήταν μόνο να ταρακουνήσουμε αυτούς που παίρνουν τις αποφάσεις να ασχοληθούν περισσότερο, ακόμα κι αν η ομάδα δεν είναι στις υψηλότερες θέσεις. Πρέπει να γίνουν άμεσα ενέργειες για την επιστροφή και τη συσπείρωση του κόσμου, με απλές κινήσεις που θα φέρουν ξανά την πόλη σε κιτρινομπλέ ρυθμούς.
Είμαστε έτοιμοι να κάνουμε πράξη όσα περνάνε από εμάς, ακόμα και να μιλήσουμε με τους ιδιοκτήτες της ομάδας μας αν χρειαστεί , για να εκφράσουμε τους διάφορους προβληματισμούς μας!
Όλοι είδαμε σήμερα ότι στο γήπεδο δεν υπήρχε παλμός επειδή οι TIGERS προσπάθησαν να περάσουν ένα μήνυμα. Πιστεύουμε ότι θα το εκλάβουμε όλοι ως ένα τρόπο αφύπνισης όσοι αγαπάμε πραγματικά την ομάδα να διεκδικήσουμε και πάλι όσα μας αξίζουν!
Καλή χρονιά ΑΣΤΕΡΙΑΝΟΙ και μη!
Tigers '06

4 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 06 Ιανουαρίου 2023 18:41 Σύνδεσμος σχολίου

    13.13 Γιατί εσύ σε τι ακριβώς διαφωνείς στο σχόλιο του @11:12; Για ποιο παλμό στο γήπεδο μιλάμε με 25-30 υποτιθέμενους ...πυρήνες με 15 χρόνια ομάδα στη μεγάλη κατηγορία; Ποιος να πάρει στα σοβαρά ένα τσούρμο αμούστακα; Το θέμα δεν είναι αν είναι ζωντανό ή όχι ο σχολιαστής, αλλά ότι εσείς είσαστε ψόφιοι

  • GA.TA.
    GA.TA. Παρασκευή, 06 Ιανουαρίου 2023 13:13 Σύνδεσμος σχολίου

    11.12 ΠΟΣΟ ΖΩΝΤΑΝΟ ΕΙΣΑΙ !!!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 06 Ιανουαρίου 2023 11:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Ναι, αγανάκτισαν οι 30 γάτοι όλοι κι όλοι . Δεν υπήρχε λέει παλμός στο γήπεδο, ενώ άλλες φορές σείονται τα θεμέλια από τις φωνές. Έχουμε φτάσει σε σημείο τα άδεια καθίσματα των φιλοξενούμενων να φωνάζουν περισσότερο από τα λιγοστά κατσούλια της ομάδας. Τραβάτε τώρα γατάκια να πιείτε το γαλατάκι σας κι όταν μεγαλώσετε να βγάλετε καμια σοβαρή ανακοίνωση για να σας πάρει ο κόσμος στα σοβαρά. Μέχρι τότε...νάνι

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 05 Ιανουαρίου 2023 23:05 Σύνδεσμος σχολίου

    ΑΓΟΡΑΣΑΝΕ ΙΝΤΡΑΚΑΤ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ..ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΎΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΊΠΟΛΗ??ΤΩΡΑ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΒΛΑΣΗ ..ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ..

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...