Menu
RSS
Παρασκευή, 17/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Υπερσύγχρονο γήπεδο αποκτά η Νεστάνη - Θα παίζουν εκεί και οι μικρές Εθνικές Ομάδες!

Υπερσύγχρονο γήπεδο αποκτά η Νεστάνη - Θα παίζουν εκεί και οι μικρές Εθνικές Ομάδες!
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΑΞΗ
Ένα σημαντικό αθλητικό έργο, η ανακατασκευή του γηπέδου Nεστάνης υλοποιείται, με στόχο την ανάπτυξη και την πρόοδο του αθλητισμού , του Αρκαδικού ποδοσφαίρου και της τοπικής κοινωνίας του Π. Δήμου Μαντινείας
Επιτέλους μετά από χρόνια υποσχέσεων , με τις υπεράνθρωπες προσπάθειες της ΕΠΣ Αρκαδίας , των τοπικών φορέων και όλων που συνετέλεσαν σε αυτή την προσπάθεια γίνεται πράξη .
Το ενωσιακό γήπεδο της Νεστάνης θα αποτελέσει ένα σημαντικό κομμάτι πνοής για το Αρκαδικό ποδόσφαιρο και ανάπτυξη για την τοπική μας κοινωνία .
Ο σύλλογος μας θέλει να ευχαριστήσει την ΕΠΣ Αρκαδίας και ιδιαιτέρως τον πρόεδρο της Σταύρο Γεωργόπουλο ο οποίος επέδειξε προσωπικό ζήλο και ενδιαφέρον για την κατασκευή του γηπέδου και φυσικά όλους που συνετέλεσαν και συνεργάστηκαν για την επίτευξη αυτού του σκοπού .
Η πρόοδος του έργου και η σύντομη αποπεράτωση του είναι το επιστέγασμα όλων των συντονισμένων και αδιάκοπων προσπαθειών για την δημιουργία νέου γηπέδου, που ξεκίνησε εδώ και έναν περίπου χρόνο ., ούτως ώστε να λάβει σάρκα και οστά ο διακαής πόθος όλων μας, να αποκτήσει η περιφέρεια μας ένα υπερσύγχρονο Γήπεδο , ένα έργο πνοής ,που θα κοσμεί όχι μόνο το χωριό μας αλλά και να ανταποκρίνεται επάξια στις ανάγκες όλων των χρηστών του. Το υπερσύγχρονο αυτό γήπεδο θα αποτελέσει την νέα στέγη όχι μόνον για τις ομάδες της περιφέρειας αλλά και για την διεξαγωγή αγώνων και των μικρών Εθνικών ομάδων .
Επίσης αξίζει να σημειωθεί ότι θα αποτελέσει πόλο έλξης των δημοτών μας και ακόμη ένα χώρο άθλησης , Αυτά τα έργα θα φέρουν περισσότερους νέους και νέες κοντά στον αθλητισμό και μακριά από τις κακοτοπιές της σημερινής κοινωνίας .
Εν τέλει η απόφαση του Συλλόγου μας (παρά τις λιγοστές τότε αντιρρήσεις ) για την παραχώρηση του στην δικαιοδοσία της ΕΠΣΑ αποδεικνύεται ΣΟΦΗ!!!

4 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2023 11:57 Σύνδεσμος σχολίου

    10:10 Με τα χρήματα ξεπερνιούνται και τα μεγαλύτερα προβλήματα και ρυθμίζεται άμεσα και ο όποιος οικοδομικός κανονισμός.Ούτε η πρώτη, ούτε και η τελευταία περίπτωση που συμβαίνει θα είναι αυτή. Λες και δεν ξέρουμε τι συμβαίνει στην Ελλάδα. Τόσα χρόνια δηλαδή δεν έχει βρεθεί μια λύση με το υπουργείο; Πότε θα βρεθεί δηλαδή; Του...αγίου ανήμερα;

  • ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ
    ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2023 10:10 Σύνδεσμος σχολίου

    ΑΣΧΕΤΕ 21:02. ΟΙ ΜΠΟΡΟΒΙΛΑΙΟΙ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΑΙ ΕΙΡΩΝΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΟΥ ΘΕΤΕΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΕΝΑ ΣΤΕΓΑΣΤΡΟ. ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΑΛΛΑ ΓΕΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ. Η ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ. ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΗΝ ΠΙΚΡΙΑ ΣΟΥ ΠΟΥ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ Α' ΤΟΠΙΚΟ ΕΞΑΚΟΥΛΟΥΘΕΙΣ ΕΣΥ ΚΙ ΑΛΛΟΙ "ΦΙΛΑΘΛΟΙ" ΔΥΣΚΟΙΛΙΟΙ ΝΑ ΡΙΧΝΕΤΕ ΤΗ ΧΟΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΡΩΝΙΑ ΣΑΣ

  • Εθνική ΕΛΛΑΔΟΣ
    Εθνική ΕΛΛΑΔΟΣ Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2023 01:58 Σύνδεσμος σχολίου

    Ποσό άσχετοι είστε μπορεί να έρθει και μεγάλη εθνικά ανδρών ….!!!!!μην κοροϊδεύεται τον κόσμο ούτε οι μικρές ούτε οι μεγάλες μπορούν μόνο οι εθνική νε στάνης κα Δαβιων θα παίζουν εκεί οι προδιαγραφές φτάνουν για εκεί το παραμύθια έχουν τέλος μια ζωή παραμύθια ….xaxaxa xaxaxa…………..!!!!!!!!!!!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2023 21:02 Σύνδεσμος σχολίου

    ΟΙ ΜΠΟΡΟΒΙΛΑΙΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΕΝΑ ΣΤΕΓΑΣΤΡΟ ΕΔΩ ΚΑΙ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΖΗΤΙΑΝΕΥΟΝΤΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΘΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΝΕΣΤΑΝΗΣ???? ΧΑΧΑΧΑΧΑ !!! ΝΑ ΔΙΑΘΕΣΟΥΝ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΗΘΗΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΓΗΜΠΕΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ !!! ΚΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΧΟΡΤΑΡΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΛΕΙΦΤΕΣ ΤΟΥ ΕΝΤΑΞΕΙ ΠΡΟΕΔΡΕ???

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...