Τρίπολη | Παρουσίαση λευκώματος «ΠΑΜΕ…» με τον Μίμη Δομάζο (εικόνες - βίντεο)

Ο «στρατηγός» του ελληνικού ποδοσφαίρου, Μίμης Δομάζος, βρέθηκε στην Τρίπολη για την παρουσίαση του λευκώματος «ΠΑΜΕ…» που έγινε στο αμφιθέατρο του Πνευματικού Κέντρου (16/01), παρουσία φιλάθλων που θέλησαν να ακούσουν από κοντά τις ιστορίες από τη μεγάλη πορεία του Παναθηναϊκού.
Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης προβλήθηκε και σχετική ταινία, ενώ ο Μίμης Δομάζος, μοιράστηκε με το κοινό εμπειρίες ζωής. Να σημειωθεί πως το λεύκωμα με τίτλο «ΠΑΜΕ…» του Άρη Ξηντάρα, συγκίνησε με το πλούσιο υλικό του και έδωσε απλόχερα μαθήματα στους νέους και αναμνήσεις στους μεγαλύτερους.
Στην εκδήλωση βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο αντιπρόεδρος του Αστέρα, Δημήτρης Μποροβήλος, ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Αρκαδίας, Σταύρος Γεωργόπουλος, προπονητές και μέλη συλλόγων του νομού.
Σχετικά Άρθρα
- Κώστας Τζιούμης για τη Λευκή Νύχτα: «Η Τρίπολη σήμερα είναι φωτεινή!»
- Λευκή Νύχτα 2025 | Η Τρίπολη στο ρυθμό της πιο λαμπερής γιορτής (εικόνες - βίντεο)
- Ξηράνσεις δασών | ένα φαινόμενο που απειλεί και τον Πάρνωνα
- Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τις Ακαδημίες βόλεϊ του ΑΣΠΕΤ Τρίπολης
- Δεν έχουν τέλος τα λουκέτα σε σχολεία της Αρκαδίας