Menu
RSS
Κυριακή, 19/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Στην Τρίπολη ο Πρόεδρος της ΚΕΔ Steve Bennett!

Στην Τρίπολη ο Πρόεδρος της ΚΕΔ Steve Bennett!

Στα πλαίσια της διαρκούς εκπαίδευσης των Αρκάδων Διαιτητών ανεξαρτήτως επιπέδου εμπειρίας, το απόγευμα της Δευτέρας (23/01) πραγματοποιήθηκε ακόμη ένα προγραμματισμένο μάθημα στα εντευκτήρια του Συνδέσμου Διαιτητών της ΕΠΣ Αρκαδίας. Αυτή τη φορά ωστόσο εισηγητής δεν αποτέλεσε κάποιο από τα μέλη της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ Αρκαδίας, αλλά ο αρχιδαιτητής και Πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΟ, κ. Στιβ Μπένετ.

Το απόγευμα της Δευτέρας (23/01) στα πλαίσια της επίσκεψης στην Τρίπολη του κ. Στιβ Μπένετ, ο οποίος ήταν προγραμματισμένο να παρευρεθεί στην εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίστας του Συνδέσμου Διαιτητών της ΕΠΣ Αρκαδίας, αποτέλεσε εισηγητής στο σημερινό μάθημα του συνδέσμου Διαιτητών της ΕΠΣ Αρκαδίας. Μια ιδιαίτερα ξεχωριστή αναμφισβήτητα εκπαιδευτική συνάντηση των Αρκάδων διαιτητών, πόσο μάλλον για τους νεαρούς διαιτητές που πραγματοποιούν τα πρώτο τους βήματα στο χώρο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στα εντευκτήρια του Συνδέσμου Διαιτητών της ΕΠΣ Αρκαδίας παρουσία έδωσαν και ο VAR Μάνατζερ της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας κ. Ζοάο Καπέλα, καθώς και η Υπεύθυνη Διοργανώσεων Ποδοσφαίρου Γυναικών, κα Ελένη Λαμπαδαρίου.

Στους παρευρισκόμενους διαιτητές νωρίτερα είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Αρκαδίας κ. Σταύρος Γεωργόπουλος, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Αρκαδίας κ. Γιώργος Τσούκας και ο Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου κ. Δήμος Αναστόπουλος. Η ομιλία τους είχε να κάνει με σημαντικά θέματα της Αρκαδικής διαιτησίας και ζητήματα της επικαιρότητας στο χώρο.

Σημειώνεται ότι παρουσία στο σχετικό μάθημα έδωσαν και Διεθνείς διαιτητές και βοηθοί του Συνδέσμου Διαιτητών της ΕΠΣ Αρκαδίας και Α’ κατηγορίας, κ.κ. Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος, Χρήστος Βεργέτης και Τρύφωνας Πετρόπουλος.

Μετά το σχετικό μάθημα (εκπαιδευτική συνάντηση) ακολούθησε σε κεντρικό καφέ-εστιατόριο της Αρκαδικής πρωτεύουσας, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΕΠΣ Αρκαδίας.

https://www.contraepithesi.gr/

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...