Menu
RSS
Σάββατο, 27/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Στην Οστρακίνα εξορμά ο ΣΑΟΟ

Στην Οστρακίνα εξορμά ο ΣΑΟΟ

 Την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023, ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατών Οικολόγων  [ΣΑΟΟ]  θα εξορμήσει  στο χειμερινό Μαίναλο, πραγματοποιώντας δύο πορείες με αφετηρία το καταφύγιο  Παν.  Αλεξόπουλος [1600 μ.] , στο οροπέδιο της Οστρακίνας, και κατάληξη το γραφικό Λεβίδι [860 μ.].. 

 Η πρώτη πορεία θα ξεκινήσει από το καταφύγιο και θα κατευθυνθεί προς το  Λεβίδι, όπου θα φθάσει μετά δυόμισι ώρες, περπατώντας σε δασωμένο μονοπάτι κατά το μεγαλύτερο διάστημα της διαδρομής.  Πρόκειται για εύκολη σχετικά πορεία, κατηγορίας Α.   

 Η δεύτερη πορεία θα ξεκινήσει, επίσης,  από το καταφύγιο,  θα ανέβει στην κορυφή της Οστρακίνας [1982 μ.] και, επιστέφοντας  θα ακολουθήσει  το ίδιο μονοπάτι  που οδηγεί στο Λεβίδι. Ώρες πορείας: 4.30, κατηγορία: Β -.

 Αναχώρηση λεωφορείου στις 8 το πρωί της Κυριακής από την πλατεία Κολοκοτρώνη της Τρίπολης.

 Πληροφορίες - δηλώσεις συμμετοχής  στα γραφεία του Συλλόγου,  Β. Δεκάζου 9-11, τηλ.: 2710234980, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. www.saoo.gr.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...