Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Γιάννης Κωνσταντόπουλος | Ο Αρκάς "Μπουφόν" ξεπέρασε την περιπέτεια υγείας του και επίστρεψε δυνατός στα γήπεδα!

Γιάννης Κωνσταντόπουλος | Ο Αρκάς "Μπουφόν" ξεπέρασε την περιπέτεια υγείας του και επίστρεψε δυνατός στα γήπεδα!
Μετά από καιρό ο τερματοφύλακας της Τεγέας Γιάννης Κωνσταντόπουλος  επέστρεψε δυναμικά στα γήπεδα κερδίζοντας τον αγώνα με τον Ηράκλη Βερβένων με σκορ 3 -1. Έτσι η Τεγέα για άλλη μια φορά κέρδισε έναν ενδιαφέροντα αγώνα ποδοσφαίρου που και από τις δύο πλευρές έγινε ένα δυναμικό υπέροχο παιχνίδι!
Ο Γιάννης Κωνσταντόπουλος  έχει μια πολύ σημαντική παρουσία στο χώρο του ποδοσφαίρου  και έχει χαρακτηριστεί ως ο καλύτερος τερματοφύλακας που πέρασε τα τελευταία χρόνια από το τοπικό ποδόσφαιρο!

Ο ίδιος έχει  γίνει  εδώ και αρκετά χρόνια ένα παράδειγμα για τους νέους αθλητές με το ήθος του την εργατικότητα και την αγάπη του για το ποδόσφαιρο! 

Θα λέγαμε είναι ο Αρκάς "Μπουφόν" που είναι αντίστοιχα στην ίδια ηλικία αλλά και οι δυο εξακολουθούν να αγωνίζονται στα γήπεδα με πάθος και πάνω από όλα  την αγάπη τους για το ποδόσφαιρο!
 
Ο Γιάννης Κωνσταντόπουλος πέρασε μια περιπέτεια με την υγεία του από έναν τραυματισμό σε αγώνα ποδοσφαίρου όπου και αναγκάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση μηνίσκου από τον διακεκριμένο ορθοπαιδικό γιατρό και διευθυντή του Μετροπόλιταν Νοσοκομείου Νικόλαο Ροΐδη όπου όλα πήγαν καλά  και γύρισε  ξανά στα γήπεδα.

Έτσι θα έχουμε όλοι την χαρά να τον θαυμάσουμε ακόμα σε πολλούς αγώνες! Γιατί το να βλέπεις τον τερματοφύλακα Γιάννη Κωνσταντόπουλο σε αγώνα ποδοσφαίρου είναι μια εμπειρία  από μόνο του!

Εμείς στο Καλημέρα Αρκαδία του ευχόμαστε καλούς  αγώνες και να  αγωνίζεται με επιτυχία για πολλά χρόνια ακόμα!

 

2 σχόλια

  • .......ένας φίλος Ν.Κ.
    .......ένας φίλος Ν.Κ. Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2023 20:57 Σύνδεσμος σχολίου

    Από τα σχολικά του χρόνια μάτωνε για να φυλαξει την εστία του.....με αποτέλεσμα να γίνει ένας από τους καλύτερους γκολκίπερ της Αρκαδία στα τοπικά γήπεδα. Μπράβο Γιάννη.....δώσε παραδείγματα και γνώσεις στην επόμενη γενιά!!!

  • Μπράβο
    Μπράβο Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2023 18:17 Σύνδεσμος σχολίου

    Υπέροχος αθλητής και εξαιρετικός άνθρωπος όλοι θέλουμε να τον βλέπουμε σε αγώνες γιατί αγωνίζεται με ειλικρίνεια και αγάπη σε αυτό που κάνει.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...