Menu
RSS
Παρασκευή, 10/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Μετανιωμένος ο Αρκάς Κουρμπέλης: «Εγώ φταίω!»

Μετανιωμένος ο Αρκάς Κουρμπέλης: «Εγώ φταίω!»

Αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Κουρμπέλης στην κάμερα της Nova:

«Σήμερα δεν μπορώ να μιλήσω ποδοσφαιρικά. Άφησα την ομάδα με 10 παίκτες και είμαι ο υπεύθυνος για την ήττα. Δέχομαι όποια κριτική. 

 
 

Η ομάδα είναι η αλήθεια πως δεν περνάει και την καλύτερη περίοδο. Είχαμε συνηθίσει αλλιώς αλλά το ποδόσφαιρο έτσι είναι. Σου γυρίζει η τύχη και τα πάντα. Έχει διαφορά το πως πήραμε τα ματς στον πρώτο και πως χάσαμε στον δεύτερο γύρο. Πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι, ο δρόμος είναι μακρύς ακόμη. 

 

Μπορώ να πω πως είχαμε πίεση από την αρχή, κάθε επόμενο ματς έπρεπε να το κερδίσουμε. Ξέραμε πως θα έχουμε πίεση. Δεν είναι εύκολο να είσαι πρώτος. όλοι σε κυνηγούν. Κάποια ματς δεν μας πήγαν. Σήμερα ήμουν εγώ υπεύθυνος για την ήττα, άλλη φορά κάποιος άλλος. Τώρα πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι και να δείξουμε πόσο δυνατοί είμαστε γιατί έχουμε πολύ καλή ομαδα και χάσαμε βαθμούς στα σημεία.

Αν ήταν κάποιος άλλος στη θέση μου θα συμφωνούσε αλλά πάντα κάνω σκληρή κριτική στον εαυτό μου και νομίζω σήμερα δεν μπορείς να κρυφτείς από αυτό. 

Εννοείται οι μεταγραφές ήρθαν για να βοηθήσουν, είναι πολύ καλοί παίκτες και παίκτες που έχουν παίξει σε υψηλό επίπεδο».


 sdna.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...