Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ρούλα Πεντεφούντη: «Να έρθει ο κόσμος στο κλειστό με την Ομόνοια Ναυπάκτου και όλοι μαζί να πάρουμε την νίκη»

Ρούλα Πεντεφούντη: «Να έρθει ο κόσμος στο κλειστό με την Ομόνοια Ναυπάκτου και όλοι μαζί να πάρουμε την νίκη»

«Θέλουμε ο κόσμος να γεμίσει το κλειστό γυμναστήριο της Τρίπολης» ανέφερε σε δηλώσεις της  η αρχηγός της ομάδας βόλεϊ του ΑΣΠΕΤ Τρίπολης Ρούλα Πεντεφούντη.                                                     

Η αθλήτρια του ΑΣΠΕΤ αναφέρθηκε στο παιχνίδι της Κυριακής  στις 16:00 στο κλειστό γυμναστήριο της Τρίπολης όπου  η ομάδα της  θα αντιμετωπίσει  για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος την Ομόνοια Ναυπάκτου  σε ένα σημαντικό παιχνίδι για την παραμονή στην Β΄εθνική κατηγορία. Δεν κρύβει ότι  αρέσει στην ίδια αλλά και σε όλη την ομάδα η εικόνα ενός  γηπέδου με πολύ κόσμο.                                                                                                         

 Όπως χαρακτηριστικά λέει, « ο κόσμος με τον παλμό του , μας δίνει δύναμη ,πίστη και την  ώθηση που χρειαζόμαστε για να φτάσουμε στην νίκη.                                                                                                                      

Είναι γνωστό σε όλους ότι έχουμε την καλύτερη και πιο ενθουσιώδη  έδρα στην Β εθνική κατηγορία.  Μαζί με αυτόν τον κόσμο έχουμε πετύχει μεγάλες νίκες  και έχουμε γευθεί μεγάλες επιτυχίες.                                                                                                                                       

Στο παιχνίδι του 1ου γύρου είχαμε κερδίσει καθαρά στην Ναύπακτο και το ίδιο θέλουμε να κάνουμε και την Κυριακή ώστε να μπούμε πρώτοι από τον όμιλό μας στην διαδικασία των play out αφού σε αυτή την διαδικασία των οχτώ αγωνιστικών μεταφέρονται οι βαθμοί των ομάδων από την 4η έως την 7η θέση που έχουν συγκεντρώσει στα μεταξύ τους παιχνίδια στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος .                                                                               

 Το πρωτάθλημα φέτος είναι πολύ πιο δύσκολο από πέρσι και λόγω της δυναμικότητας  των ομάδων αλλά και της αναδιάρθρωσης , σύμφωνα με την οποία οι ομάδες της Β΄εθνικής  θα μειωθούν από 14 σε 12. Αυτό σημαίνει ότι θα πέσουν από τρείς στην καλύτερη έως πέντε ομάδες στην χειρότερη,  με μεγαλύτερη πιθανότητα τις πέντε αφού είναι δύσκολο να ανέβει στην Α2 κάποια ομάδα από την Περιφέρεια μας, αλλά και ο Απόλλωνας της Πάτρας  φαίνεται δύσκολο να παραμείνει στην Α2. Μακάρι να ανέβει μια ομάδα από την Πελοπόννησο, αλλά στα περσινά μπαράζ  ανόδου που μετείχε η Ίριδα Άργους έδειξε ότι είναι δύσκολο .Πιστεύω  σε μια αναδιάρθρωση το βάρος δεν πρέπει να πέφτει μόνο σε μια κατηγορία. Στην προκειμένη περίπτωση θα έπρεπε αντί για δυο να ανέβει μία ομάδα από το τοπικό ώστε να μειωθεί κατά μια ομάδα που θα πέσει από την Β΄εθνική κατηγορία. Δεν είναι δίκαιο νομίζω από τις οχτώ ομάδες που θα συμμετάσχουν στα play out να πέσουν οι πέντε και από την άλλη από τις δυο που ανέβαιναν τα προηγούμενα χρόνια από το τοπικό να ανέβουν και οι δύο. Τέλος πάντων  γι΄αυτά άλλοι αποφασίζουν. Καταλαβαίνουμε  λοιπόν όλοι  ότι   για όλες τις ομάδες κάθε παιχνίδι είναι ένας τελικός. Το ίδιο ισχύει και για εμάς. Την περασμένη Κυριακή χάσαμε την ευκαιρία να κερδίσουμε στην Πάτρα την Ολυμπιάδα  ώστε με νίκη επί της Ναυπάκτου να τερματίσουμε στην 3η θέση και να μπούμε στα play off  ανόδου και να έχουμε εξασφαλίσει σε περίπτωση νίκης  την ερχόμενη  Κυριακή την παραμονή μας. Δεν τα καταφέραμε και θα επικεντρωθούμε στα play out.  Θέλουμε  λοιπόν πολύ να πετύχουμε  την νίκη  επί της Ομόνοιας . Όλη αυτή την βδομάδα προετοιμαζόμαστε γι αυτό το παιχνίδι. Είμαι σίγουρη ότι ο κόσμος  θα είναι δίπλα μας για άλλη μια φορά.  Εξάλλου από  όσο γνωρίζω ο  Αστέρας στο ποδόσφαιρο   παίζει εκτός έδρας την Κυριακή ενώ  και ο   Παναρκαδικός  και γενικά τα παιχνίδια του τοπικού γίνονται νωρίτερα από εμάς και κάποια το Σάββατο    όποτε μπορούν να έρθουν οι φίλαθλοι  να μας ενισχύσουν και να παρακολουθήσουν ένα ωραίο παιχνίδι και στο τέλος να πανηγυρίσουμε όλοι  μαζί την νίκη».       

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...