ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 20 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα

Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει κάθε μέρα το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ. Την τελευταία εβδομάδα, από τις 31 Ιανουαρίου έως τις 6 Φεβρουαρίου 2023, τα κέρδη ξεπέρασαν τα 20 εκατομμύρια ευρώ.
Ο μεγάλος νικητής, σε κατάστημα του ΟΠΑΠ στον Κατσικά Ιωαννίνων, επέλεξε τα στοιχήματα «Tελικό Αποτέλεσμα» & «Ημίχρονο/Τελικό» σε έξι αγώνες από τη Super league, τη La Liga, τη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας, την πρώτη κατηγορία της Κολομβίας και του Μεξικού και κέρδισε 17.931,75 ευρώ.
Στο Πάμε Στοίχημα-Ιπποδρομίες, την Τρίτη 31 Ιανουαρίου, στο Τετραπλό της 5ης ιπποδρομίας από το Pont De Vivaux ένας νικητής κέρδισε 2.547,80 ευρώ.
Σχετικά Άρθρα
- Τρίπολη | Ποια φανάρια δεν θα λειτουργούν από το Σάββατο στην πόλη
- Με προέδρους κοινοτήτων συναντήθηκε ο Τζιούμης: ""Μια ουσιαστική κουβέντα με ανθρώπους που ξέρουν από πρώτο χέρι τι συμβαίνει στα χωριά μας"
- 2025 | Γιορτάζει ο Ιερός Ναός της Αγίας Φωτεινής στην Αρχαία Μαντινεία
- Ποδηλατικός γύρος "Βυτίνα - Λιμποβίσι" | Ο αγώνας αγκαλιάστηκε από κορυφαία στελέχη της ναυτιλίας - Τα έσοδα στα παιδιά με καρκίνο!
- Πυρκαγιά ξέσπασε σε οικία της Νεστάνης