Menu
RSS
Δευτέρα, 29/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

ΑΣΠΕΤ | Κάλεσμα στους φιλάθλους για το παιχνίδι της Κυριακής με τα ΑΣΤΕΡΙΑ Αχαΐας

ΑΣΠΕΤ | Κάλεσμα στους φιλάθλους για το παιχνίδι της Κυριακής με τα ΑΣΤΕΡΙΑ Αχαΐας
Σε μέρες όπως οι τελευταίες ο αθλητισμός έρχεται σε δεύτερη μοίρα. Μετά το πέρας του τριήμερου Πανελλήνιου πένθους το πρωτάθλημα συνεχίζεται κανονικά την Κυριακή και έχουμε την υποχρέωση όλες οι ομάδες να αγωνιστούμε . Έτσι λοιπόν:
Την Κυριακή 5/3/2023 στο κλειστό γυμναστήριο της Τρίπολης και ώρα 17:00 η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΑΣΠΕΤ Τρίπολης, αντιμετωπίζει τα Αστέρια Αχαΐας για την 3η αγωνιστική των play out του πρωταθλήματος της Β΄εθνικής κατηγορίας γυναικών. Μετά την σπουδαία νίκη την προηγούμενη αγωνιστική στην Πάτρα επί της ΕΑΠ που έφερε την ομάδα μας στην 2η θέση της βαθμολογίας των play out θέλουμε να συνεχίσουμε τα επιτυχή αποτελέσματα που θα μας φέρουν πιο κοντά στον στόχο της παραμονής.
Σ’ αυτή την προσπάθεια η παρουσία του φίλαθλου κόσμου της πόλης μας είναι πολύ σημαντική. Σε αυτή τη μάχη δεν περισσεύει κανείς. «Βάζουμε όλοι το λιθαράκι μας ο καθένας από την πλευρά του για να βγει η ομάδα της πόλης μας ΝΙΚΗΤΗΣ. Γεμίζουμε το γήπεδο , στηρίζουμε με την φωνή μας από το πρώτο λεπτό και γινόμαστε ο 7ος παίχτης της αγαπημένης μας ομάδας ώστε να την σπρώξουμε στο νικηφόρο αποτέλεσμα δείχνοντάς της, την μεγάλη μας δυναμική. Οι αθλήτριες μας έχουν ανάγκη το ζεστό μας χειροκρότημα.
Η δύναμη μας είναι ο κόσμος μας.
Δεν πρέπει να λείψει κανείς !

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...