Σκοπευτικοί αγώνες "Μάριος Τουρούτσικας" | Τζιούμης: «Θέλουμε η Τρίπολη να γίνει προορισμός"
Σκοπευτικοί αγώνες με την ονομασία «Μάριος Τουρούτσικας» πραγματοποιήθηκαν στο Δημοτικό Σκοπευτήριο Τρίπολης.
Στους αγώνες συμμετέχουν περίπου 150 αθλητές από ολόκληρη την χώρα.
Σε δηλώσεις του, ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης, τόνισε: «Στόχος είναι να κάνουμε την Τρίπολη κέντρο για να μπορούν να διεξάγονται αγώνες σκοποβολής που είναι ένα Ολυμπιακό άθλημα. Ανακαινίσαμε το σκοπευτήριο το οποίο πλέον είναι σύγχρονο και δύο αγώνες από το επίσημο καλεντάρι της Ομοσπονδίας, θα γίνουν στην Τρίπολη.
Αυτό σημαίνει ότι το σκοπευτήριο μας έχει τη δυνατότητα να φιλοξενεί τέτοιους αγώνες, ενώ είναι σημαντικό να υπογραμμίσουμε την πολύ καλή δουλειά που κάνει ο Σκοπευτικός Σύλλογος «Εύανδρος».
Είναι καλό να ασχολούνται νέα παιδιά και στην περιοχή μας με την σκοποβολή και πάνω από 40 παιδιά έχουν ήδη εγγραφεί στο σύλλογο.
Θέλουμε η Τρίπολη να γίνει προορισμός. Μετά την πανδημία, με αγώνες και με άλλες δράσεις, προσπαθούμε να φέρουμε κόσμο στην περιοχή μας. Οι επισκέπτες είναι οι καλύτεροι διαφημιστές μας. Αυτό το Σαββατοκύριακο έχουμε τρεις μεγάλες δράσεις, μαζί με τα Γεωργάντεια και το Ιστορικό Rally.»



Σχετικά Άρθρα
- «Επικίνδυνο σημείο λόγω μη ορατότητας οχημάτων στην Βυτίνα»
- Συναυλία με την Πέγκυ Ζήνα | Μιχόπουλος: "Nιώθω περήφανος που βλέπω την Μεγαλόπολη ζωντανή, φιλόξενη και γεμάτη χαμόγελα"
- Η αυλαία του 5ου Φεστιβάλ Τσακωνιάς έπεσε στον Άγιο Ανδρέα (εικόνες)
- Ο φετινός Δεκαπενταύγουστος στο Παλαμάρι Γορτυνίας (εικόνες)
- Υπό έλεγχο η φωτιά στο χωριό Άγιος Βασίλειος, κοντά στην Τρίπολη
1 σχόλιο
-
Μπορεί να θέλετε αλλά καθημερινά φαίνεται ότι δεν μπορείτε.






