Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Παναρκαδικός | Δωρεάν είσοδος σε γυναίκες, μαθητές και φοιτητές στον ημιτελικό με τον Ερμή

Παναρκαδικός | Δωρεάν είσοδος σε γυναίκες, μαθητές και φοιτητές στον ημιτελικό με τον Ερμή
Τρίπολη 14/3/2023
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
Με απόφαση της Διοίκησης του Παναρκαδικού Α.Ο. στον αυριανό επαναληπτικό ημιτελικό αγώνα του Κυπέλλου Αρκαδίας ( Τετάρτη 15/3/23 ) μεταξύ των ομάδων του Παναρκαδικού Α.Ο. και του Ερμή Μελιγούς η είσοδος θα είναι ΔΩΡΕΑΝ για τις γυναίκες, τους μαθητές και τους φοιτητές με την επίδειξη της ακαδημαϊκής τους ταυτότητας
Παράλληλα η Διοίκηση της ομάδας της Τρίπολης καλεί τον φίλαθλο κόσμο να προσέλθει στο γήπεδο του Παναρκαδικού ( ώρα έναρξης 15:00 ) και να χειροκροτήσει τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών για την πρόκριση στο μεγάλο τελικό της διοργάνωσης του Κυπέλλου ΕΠΣ Αρκαδίας για την αγωνιστική χρονιά 2022- 2023.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το ισόπαλο αποτέλεσμα (  1 - 1 ) του πρώτου αγώνα δημιουργεί έντονο αγωνιστικό ενδιαφέρον και αποτελεί μεγάλη πρόκληση και για τις δύο ομάδες που θέλουν να κατακτήσουν το τρόπαιο.
Τέλος η Διοίκηση του Παναρκαδικού εύχεται να γίνει ένας καλός αγώνας μέσα σε αθλητικά πλαίσια όπως αρμόζει στην ιστορία των δύο αρκαδικών ομάδων που πέρυσι αγωνίζονταν  στη Γ Εθνική κατηγορία.
 
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ
 
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
 
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΡΟΥΝΤΖΟΣ
 
 
 
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
 
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΓΚΑΣ

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...