Με επιτυχία τις εξετάσεις του στην Παγκόσμια Ομοσπονδία Τένις (ITF) ο προπονητής του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης κ. Παπαδόπουλος
O Πρόεδρος του Δ.Σ της AEK TPIΠOΛHΣ κ. Bαλασόπουλος, καθώς και ομόφωνα τα μέλη του ΔΣ συγχαίρει τον διευθυντή και προπονητή του ομίλου τένις κ. Παπαδόπουλο Γεώργιο για την συμμετοχή και επιτυχία του στο τετραήμερο σεμινάριο πιστοποίησης της ITF (Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Τένις) με την ονομασία Play Tennis Course ITF (International Tennis Federation).
Στον όμιλο αντισφαίρισης Ηλιούπολης από τις 30/3 έως τις 2/4 διεξήχθη για πρώτη φορά στην Ελλάδα σεμινάριο της ITF σε συνεργασία με την ΕΦΟΑ και έλαβαν μέρος 30 προπονητές, κατόπιν επιλογής, από την ITF.
Η εισηγήτρια της ITF Κα Vanjia Stuhli μετά από τέσσερις ημέρες παράδοσης και εξετάσεων, τόσο σε θεωρητικό, όσο και σε πρακτικό επίπεδο παρέδωσε στον κ. Παπαδόπουλο την πιστοποίηση του από την παγκόσμια ομοσπονδία τένις.
Επόμενο στάδιο για τον προπονητή και διευθυντή της ομάδας είναι δεύτερο σκέλος ITF CBI Level I.
Σχετικά Άρθρα
- Στην Τρίπολη η ημερίδα διαπραγματευτών της Ελληνικής Αστυνομίας για την Πελοπόννησο
- Ο Μητροπολίτης Μαντινείας στα αποκαλυπτήρια του ανδριάντα του Θεοδώρου Κολοκοτρώνη (εικόνες)
- Τρίπολη | Τα fake news και η παραπληροφόρηση στην εκδήλωση της τοπικής ΝΔ και της Ομάδας Αλήθειας - Παρών και ο Βορίδης (vd)
- Ανέλαβαν καθήκοντα οι εποχικοί υπάλληλοι πυροπροστασίας του Δήμου Τρίπολης (εικόνες)
- Πανηγυρίζει ο Ναός Τιμίου Προδρόμου Λεβιδίου






