Menu
RSS
Σάββατο, 04/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Συνθετικός χλοοτάπητας θα τοποθετηθεί στο ανοιχτό στάδιο Μεγαλόπολης

Συνθετικός χλοοτάπητας θα τοποθετηθεί στο ανοιχτό στάδιο Μεγαλόπολης

Ο περιφερειάρχης Π. Νίκας -παρουσία των αντιπεριφερειαρχών Αρκαδίας Μανώλη Σκαντζού και Διοίκησης, Οικονομίας, Παιδείας, Δίκαιης Μετάβασης (Μεγαλόπολη) και ΣΔΙΤ Απορριμμάτων Χρήστου Λαμπρόπουλου υπέγραψε την εργολαβική σύμβαση για την προμήθεια και τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα στο ανοιχτό στάδιο Μεγαλόπολης.

Η Μελέτη «Προμήθεια και τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα και εξοπλισμού στο ανοιχτό στάδιο Δ.Κ. Μεγαλόπολης» αφορά την κατάλληλη τμηματική λειτουργική παρέμβαση για την αναβάθμιση-βελτίωση των υποδομών του υφιστάμενου γηπέδου ποδοσφαίρου στο Δημοτικό Στάδιο Μεγαλόπολης του Δήμου Μεγαλόπολης της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Συγκεκριμένα η μελέτη αφορά την προμήθεια συστήματος συνθετικού χλοοτάπητα τελευταίας γενιάς, υψηλής αντοχής και αναγνωρισμένης αξίας στο γήπεδο ποδοσφαίρου του 22 Σταδίου, την προμήθεια βοηθητικών οργάνων εκγύμνασης των αθλητών και την προμήθεια δαπέδου για την ασφαλή χρήση των οργάνων εκγύμνασης. Επίσης στην παρούσα μελέτη προβλέπεται η αποξήλωση του παλαιού χλοοτάπητα που διαθέτει το γήπεδο, οι χρωματισμοί πασάλων περίφραξης και η προμήθεια και τοποθέτηση συρματοπλέγματος με ρομβοειδή οπή.

Η συνολική προθεσμία εκτέλεσης του έργου, ορίζεται σε ΕΚΑΤΟΝ ΟΓΔΟΝΤΑ (Αριθ. 180) ημερολογιακές ημέρες από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης.

Κείμενο | www.kalimera-arkadia.gr 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...