Ποδηλασία | Πρωταθλήτριες Πελοποννήσου και Δ. Ελλάδος οι παγκορασίδες του Π.Ο.Τ. Εξάρχου και Τσετσώνη - Πρωταθλητής ο Μάγκλαρης
Πρωταθλήτριες Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδος στην κατηγορία παγκορασίδων αναδείχθηκαν την Κυριακή 17 Ιουνίου 2023, στο Μάναρη οι παγκορασίδες του Π.Ο.Τ. Μελίνα Εξάρχου, με δεύτερη την συναθλήτριά της Κάτια Τσετσώνη, τόσο για το αγώνισμα της ατομικής χρονομέτρησης, όσο και στην αντοχή, ενώ τη θέση του Πρωταθλητή στην κατηγορία μίνι μεγάλα στην αντοχή κέρδισε ο Παναγιώτης Μάγκλαρης με 8ο το συναθλητή του Λευτέρη Μπράτσο. Στους παμπαίδες ο Χρήστος Μάγκλαρης κέρδισε την 8η θέση στην ατομική χρονομέτρηση με 13ο του Θοδωρή Δρούζια και 14ο το Νικόλα Σουλτάνη.
Όλοι οι αθλητές επέδειξαν αγωνιστικό πνεύμα και μαχητικότητα τρέχοντας με δύσκολες καιρικές συνθήκες αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά, ότι οι κόποι τους αποδίδουν καρπούς και το μέλλον, τους επιφυλάσσει κάθε φορά και μεγαλύτερες διακρίσεις.
Σχετικά Άρθρα
- ΝΔ | Συγχαρητήρια Βλάση σε Κυρανάκη για την εκλογή του στη θέση του Γραμματέα!
- Ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης νέος Γραμματέας της ΝΔ - Συγχαρητήρια από την Μαυραϊδοπούλου της ΔΕΕΠ Αρκαδίας
- Δημητσάνα | 1ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών «Νήμα» στις 27-28 Ιουνίου 2026
- Τρίπολη | 8ο Φεστιβάλ Παιδικών Χορωδιών στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο
- Από την 1η Ιουλίου ψηφιακά όλα τα απογευματινά ραντεβού στα νοσοκομεία!






