Η "πρώτη" του Αστέρα ... για την 17η διαδοχική της ομάδας στην Super League! (εικόνες)
Υπό τις οδηγίες του Milan Rastavac και των συνεργατών του και παρουσία φιλάθλων οι ποδοσφαιριστές του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ πραγματοποίησαν την πρώτη τους προπόνηση για την σεζόν 2023-2024, η οποία θα είναι η 17η διαδοχική της ομάδας μας στην Super League.
Για την Τρίτη (27/06) έχουν προγραμματιστεί αιματολογικές και καρδιολογικές εξετάσεις, καθώς και προπόνηση, ενώ την Τετάρτη (28/06) και την Πέμπτη (29/06) οι ποδοσφαιριστές θα περάσουν σε γκρουπ από εργομετρικά τεστ.
Tags:
Αστέρας Τρίπολης,Σχετικά Άρθρα
- Κέντρο Υγείας Τροπαίων | Πρώτος στόχος να λειτουργήσει το μικροβιολογικό εργαστήριο, θα ακολουθήσει το ακτινολογικό
- Εκατοντάδες χορευτές γέμισαν την πλατεία Αγίου Βασιλείου στην Τρίπολη! (vd)
- Τρίπολη | Εκπαιδευτικά προγράμματα Πρώτων Βοηθειών στις Διευθύνσεις Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Πελοποννήσου
- Παπαηλιού: "Το κράτος δικαίου δοκιμάζεται. Η επιχείρηση συγκάλυψης του σκανδάλου των υποκλοπών συνεχίζεται"
- Ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας στηρίζει έμπρακτα τις δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης και αθλητισμού
2 σχόλια
-
ΞΥΔΙ ΑΝΩΝΥΜΕ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ
-
Ο παραλίγο βουλευτής αν μπορούσε θα έκανε τον Αστέρα να παίζει στην κατηγορία της ομάδας του χωριού του .Το μόνο που φοβάται μην πάρει πόδι και χάσει το μεγάλο του μισθό .






