Στην 3η θέση Κοτσώνη και Παπαγιαννοπούλου της ΑΕΚ Τρίπολης στο Tripolis Open
Ο Πρόεδρος του Δ.Σ της AEK TPIΠOΛHΣ κ. Bαλασόπουλος, το Δ.Σ., και η προπονητική ομάδα των κ. Παπαδόπουλου, κας. Σταθούλη και κ. Αρβανίτη, θα ήθελαν να συγχαρούν τις αθλήτριες του ομίλου Κοτσώνη Ελένη και Παπαγιαννοπούλου Αγγελίνα για την κατάκτηση της 3ης θέσης στα διπλά γυναικών του Tripolis Open.
Πιο συγκεκριμένα οι αθλήτριες Παπαγιαννοπούλου Αγγελίνα και Κοτσώνη Ελένη κατέκτησαν την 3η θέση στα διπλά γυναικών στο τουρνουά του ΣΑ Τρίπολης, που διεξάγεται στα γήπεδα της Τεγέας. Οι αθλήτριες του ομίλου μας σε 16άρι ταμπλό πέρασαν τον πρώτο γύρο με bye και στον δεύτερο γύρο αντιμετώπισαν επιτυχημένα το ζευγάρι των Τραιφόρου και Αγγελάκου με 2-0 σετ (60 63) μπαίνοντας στην τετράδα της διοργάνωσης, όπου εκεί αντιμετώπισαν το φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης την συναθλήτρια τους στην ΑΕΚ Τρίπολης Λαμπροπούλου Σήλια και την Καλτεζιώτη Ελένη από τον ΣΑ Τρίπολης από τις οποίες και ηττήθηκαν με 2-0 σετ (46 26) κατακτώντας την 3η θέση του τουρνουά.
Πολλά συγχαρητήρια στις Κοτσώνη και Παπαγιαννοπούλου για την κατάκτηση μιας ακόμα θέσης, σε ένα ακόμα open και αναμένουμε τα αποτελέσματα τόσο για την αθλήτρια του ομίλου μας Λαμπροπούλου Σήλια, που έχει ήδη περάσει στα τελικά, όσο και για το ζευγάρι των Κοράκη και Παπαγεωργίου που αγωνίζονται στα προημιτελικά του κάτω ταμπλό των γυναικών.
Σχετικά Άρθρα
- Εμπορικά καταστήματα στην Τρίπολη | Ανοιχτά την Κυριακή!
- Το πνεύμα των Χριστουγέννων «ζωντάνεψε» και φέτος στη «Ξωτικούπολη» του 2ου Δημοτικού Σχολείου Τρίπολης (vd)
- National League 2 | Δείτε live το παιχνίδι του Πήγασου στο Κορωπί
- Εύκολη νίκη για το παιδικό του Πήγασου!
- Αετός Δάρα | Η νίκη ήρθε με απευθείας κόρνερ!






