Ο «μπομπέρ» Μάκρας συνεχίζει στο Λεωνίδιο!

Στα γήπεδα της Αθήνας έγραψε ιστορία και πλέον θα συνεχίσει το ίδιο και στα γήπεδο της ΕΠΣ Αρκαδίας.
Ο Λευτέρης Μάκρας αποχωρεί γεμάτος από το Χαϊδάρι όμως η ποδοσφαιρική του περιπέτεια θα συνεχιστεί και στην Πελοπόννησο αυτή τη φορά για λογαριασμό του Λεωνιδίου. Η ομάδα του Φώντα Καζακοπουλου απέσπασε την υπογραφή του και πλέον ετοιμάζει βαλίτσες για άλλες πολιτείες.
Ο Μάκρας που έχει αγωνιστεί σε Αχαρναϊκό, Πανελευσινιακό, Χαίδαρι Ήφαιστο Περιστερίου, Ζωφριά, ΑΟ Ιλίου και Μικρασιατική πήρε την απόφαση να αγωνιστεί σε άλλο Ενωσιακό πρωτάθλημα αφού η πρόκληση είναι μεγάλη.
Μάλιστα η σπουδαιότητα της μεταγραφής είναι μεγάλη αν αναλογιστεί κανείς ότι ο Μάκρας έχει πετύχε στη Ζωφριά 57 γκολ σε δυο σεζον, 21 γκολ στην Μικρασιατική και 31 τέρματα στον ΑΟ Ιλίου.
Στον Πανελευσινιακό σημείωσε 12 γκολ επίσης έχοντας καλή παρουσία.
Σχετικά Άρθρα
- Τους χρυσούς νικητές από το 9ο δημοτικό σχολείο Τρίπολης υποδέχθηκε ο Κώστας Τζιούμης! (vd)
- Η διεθνής Alexandra Soares στον Αστέρα Τρίπολης!
- «Παροχή υπηρεσιών φύλαξης σχολικών μονάδων Δήμου Τρίπολης»
- Παράταση για τη μακροχρόνια μίσθωση έκτασης 681 στρεμμάτων στη Μεγαλόπολη από τη "Μετάβαση"
- Το 5ο Γορτυνιακό Αντάμωμα ... «Στα καλντερίμια της μνήμης», στο Άλσος Περιστερίου