Ο «μπομπέρ» Μάκρας συνεχίζει στο Λεωνίδιο!
Στα γήπεδα της Αθήνας έγραψε ιστορία και πλέον θα συνεχίσει το ίδιο και στα γήπεδο της ΕΠΣ Αρκαδίας.
Ο Λευτέρης Μάκρας αποχωρεί γεμάτος από το Χαϊδάρι όμως η ποδοσφαιρική του περιπέτεια θα συνεχιστεί και στην Πελοπόννησο αυτή τη φορά για λογαριασμό του Λεωνιδίου. Η ομάδα του Φώντα Καζακοπουλου απέσπασε την υπογραφή του και πλέον ετοιμάζει βαλίτσες για άλλες πολιτείες.
Ο Μάκρας που έχει αγωνιστεί σε Αχαρναϊκό, Πανελευσινιακό, Χαίδαρι Ήφαιστο Περιστερίου, Ζωφριά, ΑΟ Ιλίου και Μικρασιατική πήρε την απόφαση να αγωνιστεί σε άλλο Ενωσιακό πρωτάθλημα αφού η πρόκληση είναι μεγάλη.
Μάλιστα η σπουδαιότητα της μεταγραφής είναι μεγάλη αν αναλογιστεί κανείς ότι ο Μάκρας έχει πετύχε στη Ζωφριά 57 γκολ σε δυο σεζον, 21 γκολ στην Μικρασιατική και 31 τέρματα στον ΑΟ Ιλίου.
Στον Πανελευσινιακό σημείωσε 12 γκολ επίσης έχοντας καλή παρουσία.
Σχετικά Άρθρα
- Αναβάθμιση Διοικητηρίου στη Μεσσηνία – Σιωπή και αδράνεια για Διοικητήριο στην Τρίπολη
- 4ο Δημοτικό Σχολείο Μεγαλόπολης | Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων για τον θάνατο της δασκάλας, Μαρίας Μπουρίκα
- Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης | Επόμενη συνεδρίαση στις 11 Νοεμβρίου 2025
- Την Τετάρτη (12 Νοεμβρίου) η κηδεία του Δημοσθένη Σωτηρόπουλου στην Τρίπολη
- Ο "Ρεξ" από την Τρίπολη στη "Φάρμα"!





