Ξεκίνησαν πάλι οι εργασίες στο γήπεδο Δημητσάνας
Αυτοψία πραγματοποίησε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αρκαδίας κ. Εμμανουήλ Σκαντζός την Τετάρτη 19-7-2023 στο έργο « Βελτίωση εγκαταστάσεων και τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα στο γήπεδο Δημητσάνας Δήμου Γορτυνίας » προϋπολογισμού 325.000 €.
Επιτέλους επανεκκίνηση των εργασιών με εντατικό ρυθμό.
Σχετικά Άρθρα
- "Ναι" από το Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης για την επανενεργοποίηση της γραμμής "Μύλοι – Στενό – Τρίπολη"
- Ο Δήμος καλείται να πληρώσει 319.000 € για το έργο της Μουρτζιάς - Τζιούμης: "Δεν έχει ευθύνη η ΔΕΥΑΤ, να πληρώσει το ΤΑΠΤΟΚ, θα κερδίσουμε την ένσταση"
- Τζιούμης για τις ασφαλτοστρώσεις: "Δεν μπορούμε να ρίξουμε άσφαλτο σε δρόμους που δεν είναι ονοματισμένοι από το έργο του Ταμείου Ανάκαμψης"
- Ισχυρή καταιγίδα στην Τρίπολη - Πλημμύρισαν 15 υπόγεια, άμεση επέμβαση από πυροσβεστική και ΔΕΥΑΤ
- Στη Γορτυνία ο Τατούλης | Ζητά έκτακτο περιφερειακό συμβούλιο με μοναδικό θέμα την διεκδίκηση πόρων για άμεση αποκατάσταση των καταστροφών






