Δύο νέες μετεγγραφές για τον γυναικείο Αστέρα!
Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση δύο διεθνών αθλητριών για τη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου. Συγκεκριμένα, συμβόλαιο με τον ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ υπέγραψαν η Βασιλική Μοσκοφίδου και η Ιφιγένεια Γεωργαντζή. Οι δύο νέες παίκτριες του συλλόγου μας αποτελούν μέλη της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου γυναικών της Ελλάδας.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΜΟΣΚΟΦΙΔΟΥ

Ημερομηνία Γέννησης: 22/06/1991
Θέση: Επιθετικός
Προηγούμενη Ομάδα: Ατρόμητος
ΔΗΛΩΣΗ: "Είμαι πολύ χαρούμενη για τη μεταγραφή μου στον ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ. Ευχαριστώ τους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν, θα προσπαθήσω να την ανταποδώσω. Η πρόκληση είναι μεγάλη, η χρονιά ιστορική με την πρώτη συμμετοχή του ΑΣΤΕΡΑ στην Α' Εθνική, θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να τα καταφέρουμε".
ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΓΕΩΡΓΑΝΤΖΗ

Ημερομηνία Γέννησης: 17/08/2000
Θέση: Επιθετικός
Προηγούμενη Ομάδα: Λευκοθέα Λατσιών Κύπρου
ΔΗΛΩΣΗ: "Ο ΑΣΤΕΡΑΣ είναι ιστορική ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενη που αποτελώ μέλος μιας τέτοιας ομάδας και ελπίζω να καταφέρω κι εγώ να ανταπεξέλθω στην ιστορία της. Η πρόκληση μπροστά μας είναι τεράστια, ευχαριστώ τους ανθρώπους του ΑΣΤΕΡΑ που με επέλεξαν. Τα υπόλοιπα στο γήπεδο".
Σχετικά Άρθρα
- Ενημερωτική συζήτηση για το αιολικό έργο που σχεδιάζει η ΔΕΗ Ανανεώσιμες στο όρος Ζάβιτσα
- Κώστας Τζιούμης: "Όλες οι δράσεις είχαν έντονο συμβολισμό, αφού η νικηφόρος μάχη του Λεβιδίου αποτελεί σύμβολο αγώνα και ελευθερίας''
- ΑΟ Νέων Τρίπολης: "Τα παιδιά κατάφεραν κάτι που στην αρχή δεν το πίστευε κανείς..."
- Κοινωνικός Τουρισμός 2026 | Παράταση ως την Δευτέρα το βράδυ για τις αιτήσεις
- Τραγικό δυστύχημα με τρακτέρ στο Παρθένι – Νεκρός 52χρονος σε αγροτικές εργασίες






