Δεν κατεβαίνει στο Α’ τοπικό η Δόξα Μεγαλόπολης

Μετά από επίσημη ενημέρωση που είχαμε από την ΕΠΣ Αρκαδίας, η Δόξα Μεγαλόπολης τελικά δεν δήλωσε συμμετοχή στο προσεχές πρωτάθλημα της Α’ τοπικής κατηγορίας. Κατά συνέπεια πλέον υπάρχει μία κενή θέση στο προσεχές πρωτάθλημα για την οποία οι επόμενες ημέρες θα δείξουν αν θα καλυφθεί ή όχι και στο αν το πρωτάθλημα διεξαχθεί με 13 ή 12 ομάδες.
Βάσει λοιπόν της περσινής προκήρυξης του πρωταθλήματος της Α’ τοπικής κατηγορίας, στην περίπτωση που η ομάδα που κατακτήσει την άνοδο στην Α’ τοπική κατηγορία, δεν δηλώσει συμμετοχή, τότε θα κληθεί η ομάδα που κατέλαβε τη 2η θέση στο πρωτάθλημα (ΑΟ Νεστάνης) να δηλώσει αν αποδέχεται ή όχι να καλύψει την κενή θέση. Στην περίπτωση που δεν υπάρξει αποδοχή, τότε η ίδια διαδικασία θα πραγματοποιηθεί και με την ομάδα που κατέλαβε την 3η θέση στο πρωτάθλημα της Β’ τοπικής κατηγορίας (Άρης Τρίπολης). Αν και σε αυτή την περίπτωση δεν υπάρξει αποδοχή συμμετοχής, τότε το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της νέας αγωνιστικής περιόδου, θα διεξαχθεί με 12 ομάδες.
Ανακεφαλαιώνοντας, τις αμέσως επόμενες ημέρες θα γνωρίζουμε για το αν τελικά η Α’ κατηγορία της σεζόν 2023-24 θα περιλαμβάνει τον ΑΟ Νεστάνης ή τον Άρη Τρίπολης ή καμία από τις δύο ομάδες.
Tags:
Δόξα Μεγαλόπολης,Σχετικά Άρθρα
- Κύπελλο Arcadiasports | Προκρίσεις για Παναρκαδικό και Ορχομενό
- Άγριες αποδοκιμασίες για τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης στις Σέρρες – Του πέταξαν αντικείμενα, φυγαδεύτηκε κακήν κακώς (vd)
- Δήμος Νότιας Κυνουρίας | Προχωρά σε καταγραφή για όλες τις κολώνες φωτισμού
- Καταιγιστική η Κ15 του Αστέρα - "Τεσσάρα" μέσα στη Λάρισα!
- "Έφυγε΄" ο πατέρας του ποδοσφαιριστή Chicco - Συλλυπητήρια από την ΠΑΕ Αστέρας AKTOR
1 σχόλιο
-
Μεγάλη @@@ υπέρ της Νεστανης ……και του προέδρου ….
ΥΓ: με το τηλέφωνο στο αυτί πρόεδρο ……